Ο Sean Penn εγκαταλείπει με τα πόδια την Ουκρανία - «Περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα»

Ο Sean Penn εγκαταλείπει με τα πόδια την Ουκρανία - «Περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα»

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης καλεί το κοινό να δει το "Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom" και να μάθει την ιστορία της Ουκρανίας

Την προσπάθεια του να εγκαταλείψει με τα πόδια την Ουκρανία, η οποία βομβαρδίζεται από ρωσικές δυνάμεις, περιέγραψε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Sean Penn με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Όπως έγινε γνωστό, ο 61χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην Ουκρανία στο πλαίσιο των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ. 

Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πριν από μερικές ώρες, τον βλέπουμε να περπατάει με μια βαλίτσα στο χέρι, ενώ δίπλα του βρίσκονται αρκετοί άνθρωποι που επίσης εγκαταλείπουν τη χώρα λόγω του πολέμου. 

Διάβασε Επίσης: Έτοιμη να δεχθεί Ουκρανούς πρόσφυγες η Κύπρος

«Εγώ και δύο συναδέρφοι μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα, αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητο μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά μόνο, στα περισσότερα χωρίς να διακρίνονται αποσκευές, και το μόνο αξίας σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα αυτοκίνητο» έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

 

Διάβασε Επίσης: Εδώ μπορείτε να κάνετε rapid test σήμερα Τετάρτη (2/3) - Πίνακας

Σημειώνεται ότι στόχος του Sean Penn που βρέθηκε στην Ουκρανία ήταν να καταγράψει τις δραματικές εξελίξεις από την εισβολή της Ρωσίας για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Σε προηγούμενο ποστ του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης καλεί το κοινό να δει το ντοκιμαντέρ  "Winter on Fire: Ukraine's Fight for Freedom" στο Netflix, για να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της Ουκρανίας.

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας  

Loader