Ο θλιμμένος και μελαγχολικός Gingerbread

Ο θλιμμένος και μελαγχολικός Gingerbread

Κορυφαία αναζήτηση σήμερα στο ελληνόφωνο Google Search

Ο Gingerbread μίλησε για την αγάπη του για το μακιγιάζ και τη σχέση του με τους γονείς του

Ο Gingerbread κατά κόσμον Νικόλας, φιγούρα του YouTube στην Ελλάδα, εμφανίστηκε χθες στη νυχτερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και σήμερα έγινε κορυφαία αναζήτηση στο Google Search.

Ο 19χρονος μίλησε για την αγάπη του να βάφει και να βάφεται. «Άρχισα να βάφομαι με τα καλλυντικά της μητέρας μου από το γυμνάσιο» είπε μεταξύ άλλων. Όπως είπε, απέκτησε την πρώτη παλέτα του ως μαθητής γυμνασίου.

«Στην αρχή φοβόμουν, κρυβόμουν από τους γονείς μου» ανέφερε. «Προτιμάω να απομονώνομαι και να βρίσκω άλλους τρόπους να γίνομαι χαρούμενος, όπως με το μακιγιάζ» είπε.

«Από τότε που γεννήθηκε ήταν ξεχωριστός, πολύ κοινωνικός εύχαρος, ετοιμόλογος. Δεν ακούει καθόλου, δεν επηρεάζεται ποτέ από αυτά που του λέμε, έκανε πάντα αυτό που ήθελε» είπε η μητέρα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gingerbread_bae on

Η μητέρα του ήταν και εκείνη που του άσκησε το περισσότερο bullying από όλους, καθώς όπως παραδέχθηκε «αυτή η διαφορετικότητα δεν είναι εύκολο για μια μητέρα να το δεχθεί. Το ότι του άρεσε το μακιγιάζ το δέχθηκα και είδα ότι έχει ταλέντο, αλλά το να βάφεται ο ίδιος δεν μπορούσα να το δεχθώ».

Εκείνος υποστήριξε ότι αυτό που δεν άρεσε στη μητέρα του ήταν ίσως η ιδέα ότι προσπαθεί να γίνει και να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι.

Ο Gingerbread είπε ότι από τα χέρια του έχει περάσει και η Βίκυ Καγιά η οποία δέχτηκε να τη βάψει για ένα video στο κανάλι του στο YouTube, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να βάψει την Άννα Μαρία Ηλιάδου του GNTM.

"Βλέπεις έναν άνθρωπο με χιούμορ, ευδιάθετο, όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει πίσω από αυτό το χιούμορ", σχολίασε ο Gingerbread για τις θλιμμένες φατσούλες που είχε ζωγραφίσει κάτω από τα μάτια του. "Τις περισσότερες φορές είμαι θλιμμένος και μελαγχολικός. Προτιμώ να απομονώνομαι. Δεν προσπαθώ να βρω την ευτυχία πηγαίνοντας σε κλαμπ. Έχω άλλους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι το μακιγιάζ. Όταν βάφομαι, παίρνω τον χρόνο μου".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💍

A post shared by @ gingerbread_bae on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

αύριο έχουμε εκλογές

A post shared by @ gingerbread_bae on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love casinos

A post shared by @ gingerbread_bae on

Loader