Ο Τραμπ βγάζει επιδεικτικά τη μάσκα και συνιστά: «βγείτε έξω»

Ο Τραμπ βγάζει επιδεικτικά τη μάσκα και συνιστά: «βγείτε έξω»

Κατά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο

Ένα ακόμη πολιτικό σόου από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ κάποιοι αναρωτιούνται μήπως το όλο θέμα της νοσηλείας του ήταν απλά ένα ακόμη τρικ στην πολιτική εκστρατεία του.

Ένα απίστευτο πολιτικό σόου έδωσε για μια ακόμη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την έξοδό του από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό. 

111111

Με τους οπαδούς τους έξω από το νοσοκομείο να τον περιμένουν και να ζητωκραυγάζουν κατά την έξοδό του ο Τραμπ φορώντας μάσκα και έκανε με το χέρι του μια γροθιά και επιβιβάστηκε στη λιμουζίνα που τον μετέφερε στο προεδρικό ελικόπτερο, το Marine One, για τη σύντομη πτήση της επιστροφής στο Λευκό Οίκο. 

12122

323233

Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ξέρει πόσοι άνθρωποι που εργάζονται στο Λευκό Οίκο έχουν μολυνθεί, εκείνος περιορίστηκε να απαντήσει με ένα «ευχαριστώ πάρα πολύ».

Αποβιβαζόμενος από το ελικόπτερο φορούσε ακόμη τη μάσκα του αλλά λίγο αργότερα φρόντισε να κάνει μια επιδεικτική κίνηση βγάζοντας την, ενώ ύψωσε ξανά τον αντίχειρά του καθώς πόζαρε στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου για φωτογραφίες.

4455454

565677

22332323

Στο μεταξύ βέβαια, φρόντισε να ανεβάσει ένα ακόμη βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Twitter. 

″Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Walter Reed. Έμαθα πολλά για τον κορωνοϊό και ένα είναι σίγουρο. Μην σας αφήσει να σας κυριεύσει. Μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε. Έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό. Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα. Όλα έχουν εξελιχθεί πρόσφατα” ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος ενώ διαβεβαίωσε πως αν και πριν την εισαγωγή του δεν ένιωθε και τόσο καλά, "τις τελευταίες δυο ημέρες αισθάνεται καλύτερα από ότι πριν 20 χρόνια”.

2332323232

Προέτρεψε δε τους Αμερικανούς να μην αφήσουν την πανδημία να τους καταβάλλει και κατέληξε "Βγείτε έξω. Προσέξτε. Το εμβόλιο έρχεται σύντομα”.

3232233232

579Ο009

656879099

Πηγή

Loader