Οι «Παρατηρητές της Γειτονιάς» στη Γεροσκήπου τιμήθηκαν

Οι «Παρατηρητές της Γειτονιάς» στη Γεροσκήπου τιμήθηκαν

Για την προσφορά τους εν καιρώ πανδημίας

Τιμητική Εκδήλωση για τους «Παρατηρητές της Γειτονιάς» πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Γεροσκήπου και την Αστυνομία Πάφου.

Ο Δήμος Γεροσκήπου και η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο τίμησαν τους «Παρατηρητές της Γειτονιάς» για τη συμμετοχή τους στις προσπάθειες εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης ανέφερε πως μέσα  στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Δήμος Γεροσκήπου ενεργοποίησε τους «Παρατηρητές της Γειτονιάς» για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Έτσι, ομάδα «Παρατηρητών της Γειτονιάς», με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, προέβαινε σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως είπε, σε ελέγχους για την τήρηση των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων. Οι έλεγχοι συνεχίζονταν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.

Ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως ο αριθμός των εγγεγραμμένων «Παρατηρητών» στον Δ. Γεροσκήπου ανέρχεται στους 975. Ακολούθως ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, συνεχάρη και ευχαρίστησε  τους «Παρατηρητές της Γειτονιάς», οι οποίοι είναι πάντοτε αρωγοί στις δραστηριότητες της δημοτικής αρχής και στηρίζουν με διάφορους τρόπους την κοινωνία.

Loader