Οι πέντε σειρές του Netflix που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη

Οι πέντε σειρές του Netflix που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη

Η μία σειρά που έρχεται αυτή την εβδομάδα

H άνοιξη αναμένεται να είναι γεμάτη από νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του Νetflix.

Υπάρχει όμως αυτή η μία σειρά που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και δεν είναι άλλη από το “Bridgerton”. Για τις άλλες, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο καιρό, ωστόσο από τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει, πρόκειται  να δούμε αρκετή δράση.

 

Bridgerton 

Στο δεύτερο κύκλο θα γνωρίσουμε μέσω φλας μακ τον Edmund Bridgerton, δηλαδή τον πατέρα της περίφημης οικογένειας των Bridgerton. Eίναι ένας στοργικός και αφοσιωμένος σύζυγος, ο οποίος απέκτησε οκτώ τέλεια παιδιά με τη Violet Bridgerton, τον πραγματικό έρωτα της ζωής του.Tα νέα επεισόδια θα βγουν στις 24 Μαρτίου και η πλοκή θα επικεντρωθεί στο μεγάλο γιο της οικογένειας Brigerdon, τον Άντονι.

Διάβασε Επίσης: Το Facebook δημιούργησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok 

Elite

Στη νέα σεζόν θα δούμε πως ο θάνατος του Armando απειλεί να καταστρέψει τον έρωτα του Samuel και Ari. Παράλληλα, η Rebeca περνάει μια φάση στην οποία ανακαλύπτει τον εαυτό της. Από την άλλη, ο Omar προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό του με τον Ander. Το Netflix ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν έρχεται στις 8 Απριλίου

Russian Doll

 

Οι θεατές χρειάστηκε να περιμένουν τουλάχιστον 2 χρόνια για τα νέα επεισόδια, αλλά επιτέλους η αναμονή φτάνει στο τέλος της. Η δεύτερη σεζόν της ανατρεπτικής σειράς έρχεται στις 20 Απριλίου κι η αυθάδικη Νάντια επιστρέφει με τις αλλόκοτες εμπειρίες της.

Διάβασε Επίσης: "Tokyo Vice": Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και η ημερομηνία πρεμιέρας 

Ozark

Θα υπάρχουν πολλά περισσότερα από την ιστορία και τον χαρακτήρα της Ruth, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τον Marty και τη Wendy, και μάλλον θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε, συμπεριλαμβανομένου του ατυχήματος στην αρχή της σεζόν. Τα τελευταία επεισόδια έρχονται στις 29 Απριλίου

Stranger Things

Η τέταρτη σεζόν της επικής σειράς φαντασίας έρχεται στα τέλη της άνοιξης για να δώσει τη σκυτάλη στο καλοκαίρι. Το πρώτο μέρος της σεζόν έρχεται στις 27 Μαΐου .

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader