Οι σειρές που επιστρέφουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Netflix

Οι σειρές που επιστρέφουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Netflix

Έρχονται και νέες παραγωγές

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει, τόσο πιο κοντά είμαστε στην κυκλοφορία των νέων σεζόν αλλά και νέων σειρών από το Netflix.

Πολυαναμενόμενες σειρές που υπόσχονται σε καθηλώσουν έρχονται αυτό το καλοκαίρι, ενώ παλιές αγαπημένες παραγωγές πρόκειται να συνεχίσουν και να μας δείξουν την εξέλιξης της ιστορίας.

 

First Kill

Tο First Kill έρχεται για να φέρει τα βαμπίρ πάλι πίσω στη μόδα. Το First Kill είναι νέα σειρά και κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου κι η ιστορία επικεντρώνεται στην Juliette και την Calliope, μία βρικόλακα και μία κυνηγό βρικολάκων που είναι έτοιμες να κάνουν τον πρώτο τους φόνο.

Διάβασε Επίσης: Ταϊλάνδη: Θα μοιράζει δωρεάν ένα εκατομμύριο φυτά κάνναβης στα νοικοκυριά

Peaky Βlinders, σεζόν 6

Φυσικά το Peaky Blinders δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix που επιστρέφουν το καλοκαίρι. Η έκτη σεζόν που προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο όταν κυκλοφόρησε στο BBC, έρχεται και στο Netflix στις 10 Ιουνίου. Η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς είναι γεγονός κι έρχεται για να βάλει μία κατακλείδα στο βρετανικό έπος.

The Umbrella Academy

Το The Umbrella Academy ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή με την τρίτη σεζόν, η οποία έρχεται στην πλατφόρμα στις 22 Ιουνίου. Όταν είδαμε τελευταία φορά την υπερηρωική οικογένεια, είχαν μόλις καταστρέψει όλο το χρονοδιράγραμμα κι είχαν σταματήσει την αποκάλυψη για ακόμη μια φορά. Ωστόσο, όταν επέστρεψαν στο παρόν, ανακάλυψαν ότι ο πατέρας τους, ο Reginald Hargreeves, είναι ζωντανός και τους έχει αντικαταστήσει με ένα νέο τσούρμο εφήβων, ανάμεσά τους και τον Ben.

Διάβασε Επίσης: «Ο πατέρας μας»: Η νέα αληθινή ιστορία που παρουσιάζει το Netflix

Resident Evil

Άλλη μία σειρά που έρχεται τους επόμενους μήνες είναι φυσικά το φιλόδοξο Resident Evil. Η live action σειρά φυσικά είναι βασισμένη στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι και υπόσχεται να αφήσει άφωνους τους συνδρομητές του Netflix. Η ιστορία διαδραματίζεται δεκατέσσερα χρόνια αφότου ένας θανατηφόρος ιός έχει προκαλέσει παγκόσμια αποκάλυψη κι η Jade Wesker παλεύει για επιβίωση σε έναν κόσμο που κατακλύζονται από αιμοδιψή, μολυσμένα και τρελά πλάσματα. Το Resident Evil έρχεται στις 14 Ιουλίου.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτό

Loader