Ολική ανακαίνιση για ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Λάρνακας

Ολική ανακαίνιση για ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Λάρνακας

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Ζήνωνα

Σε νέα εποχή μπαίνει το ξενοδοχείο Palm Beach Hotel and Bungalows, που βρίσκεται στη κοινότητα Βορόκληνης της επαρχίας Λάρνακας, καθώς έχει κατατεθεί η Περιβαλλοντική Μελέτη για προσθήκες και μεγάλες μετατροπές στις εγκαταστάσεις της Ξενοδοχειακής Μονάδας η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1981.

Σύμφωνα με την μελέτη τα έργα θα αφορούν την ανέγερση 9οροφου κτηρίου Residence Tower με 56 διαμερίσματα, 4οροφου τετραώροφου κτηρίου Condominium Block με 28 δωμάτια (condos), την ανέγερση υπαίθριου εστιατορίου στους κήπους του ξενοδοχείου αλλά και την επέκταση του εστιατορίου του ξενοδοχείου. 

7

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και η ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση των υφιστάμενων 40 bungalows, σε 25 μονάδες, με ιδιωτική πισίνα και την ανέγερση νέου Κέντρου Ευεξίας (SPA), αλλά και την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης 214 θέσεων.

Να σημειώσουμε πως σήμερα η Ξενοδοχειακή Μονάδα είναι δυναμικότητας 500 κλίνων. Διαθέτει 5 εστιατόρια και 5 μπαρ, ενώ διαθέτει επίσης εξωτερικές και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, 40 bungalows με πισίνα σε στιλ λιμνοθάλασσας, Κέντρο Ευεξίας, γυμναστήριο, γήπεδο squash, και γήπεδα αντισφαίρισης, χώρους στάθμευσης και μικρό εκκλησάκι, ενώ σύμφωνα με τους σχεδιασμούς η ανάπτυξη θα δημιουργήσει ανάγκες και για νέες θέσεις εργασίας. 

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί πως σύμφωνα με το έργο οι θα προχωρήσουν με την κατεδάφιση του υφιστάμενου καφεστιατορίου και κατάργηση της υφιστάμενης κοινόχρηστης πισίνας ώστε οι χώροι να αναπτυχθούν. 

Ειδικότερα το προτεινόμενο έργο θα αναπτυχθεί σε έξι σημεία   

  • Κτήριο Residences, με 56 διαμερίσματα 
  • 28 δωμάτια με θέα την θάλασσα, στο Condominium Block 
  • 25 ανεξάρτητα bungalows για την φιλοξενία οικογενειών και οργανωμένων συνόλων 
  • Λειτουργία νέου, υψηλών προδιαγραφών Κέντρου Ευεξίας (SPA) 
  • Λειτουργία θεματικού εστιατορίου στους κήπους ξενοδοχείου
  • Μερική επέκταση του υφιστάμενου εστιατορίου, ανακαίνιση και ανανέωση των χώρων εκτός της ζώνης προστασίας της παραλίας 
  • Νέο, υπόγειο χώρο στάθμευσης οχημάτων, αύξηση των χώρων στάθμευσης από 169 σε 345, εκ των οποίων οι 12 για χρήση ΑΜΕΑ.

Βλέπει σε καινούργιες πιο ελκυστικές αγορές τουρισμού

Σύμφωνα με την μελέτη, με την ολοκλήρωση των προτεινόμενων προσθηκών και μετατροπών, το ξενοδοχείο θα εισέλθει και θα εδραιωθεί σε καινούργιες, πλέον ελκυστικές αγορές τουρισμού. 

Η προσθήκη καινούργιων, μοντέρνων, αειφόρου σχεδιασμού δωματίων και διαμερισμάτων σε συνδυασμό με την προσθήκη των εμπλουτιστικών μονάδων και την ανανέωση των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας, θα επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου. 

Όπως σημειώνεται η μονάδα θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει πολλαπλές επιλογές τύπου διαμονής είτε και διαβίωσης στους ανακαινισμένους και ευέλικτα διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Οι προτεινόμενες προσθήκες και μετατροπές θα συμβάλουν περεταίρω σε όλο το εύρος των υπηρεσιών στους οποίους το ξενοδοχείο ήδη διαπρέπει, όπως συνέδρια, γαμήλιες δεξιώσεις, κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις κλπ.

Πηγή: Brief

Loader