Omario: O χιουμοριστικός τρόπος που απαντά σε όσους διακωμωδούν το όνομα του με την μετάλλαξη Omicron 

Omario: O χιουμοριστικός τρόπος που απαντά σε όσους διακωμωδούν το όνομα του με την μετάλλαξη Omicron 

Το βίντεο που ανάρτησε για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση 

Από την μέρα που κυκλοφόρησε η Όμικρον, κάνουν το γύρο του διαδικτύου διάφορες αναρτήσεις που τρολάρουν την μετάλλαξη με το όνομα του τραγουδιστή της R&Β μουσικής, Omario. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής φαίνεται πως το έχει πάρει χαλαρά και το διασκεδάζει. Ο ίδιος έχει κάνει κάποια βίντεο στα οποία διακωμωδεί τον ίδιο του τον εαυτό και όσους προσπαθήσουν να τον πλησιάσουν, τονίζοντας πως δε θα κολλήσουν αφού δεν είναι μετάλλαξη αλλά ένας καλλιτέχνης. 

Ο καλλιτέχνης, Omarion, από την πλευρά του διακωμωδώντας την συνωνυμία ανάρτησε σχετικά βίντεο στα social media κάνοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις. «Γεια, είμαι ο Omarion. Είμαι καλλιτέχνης — όχι μια μετάλλαξη» λέει ο ίδιος σε ένα από τα τρία βίντεο που ανάρτησε στο TikTok. 

«Έχετε λοιπόν υπόψη σας ότι εάν τυχαία με συναντήσετε στο δρόμο, δεν χρειάζεται να απομονωθείτε για 5 ημέρες» λέει χαριτολογώντας. 

Διάβασε Επίσης: Κύπρος: Φουντώνει η συζήτηση για λοκντάουν 

«Αν και είναι σημαντικό να μην με αγγίζεις και να κρατάς αποστάσεις, γιατί ξέρεις ότι έτσι πρέπει να γίνει, δεν χρειάζεσαι αρνητικό τεστ για να χορέψεις στη μουσική μου», λέει για το κομμάτι του «Touch». Τα βίντεο του έχουν ήδη γίνει viral συγκεντρώνοντας περισσότερες από 100.000 προβολές το καθένα. Στη συνέχεια, τα χιουμοριστικά κλιπ έφτασαν στο Twitter, το Facebook και το Instagram. 

«Ξέρω ότι υπήρξε μεγάλη σύγχυση στο διαδίκτυο πρόσφατα, οπότε οι δικηγόροι μου μού ζήτησαν να διαβάσω το εξής», λέει. «Εγώ, ο Omarion, είμαι μουσικός και διασκεδαστής - το ξέρεις έτσι; - όχι μια μετάλλαξη, εντάξει;» συνεχίζει σε μία μορφή παρωδίας. 

Ο καλλιτέχνης έκλεισε τις αναρτήσεις του με ευχές για μια χαρούμενη και ασφαλή χρονιά. Ο Omarion έχει κυκλοφορήσει έξι άλμπουμ ως σόλο καλλιτέχνης, δύο από αυτά, το O και το 21, φτάνοντας στο νούμερο ένα στο Billboard 200. 

Πιο πρόσφατα, συνεργάστηκε με τους άλλους βετεράνους της R&B, Bow Wow και Soulja Boy για το σινγκλ του 2021, "EX". 

 

@omarion

Just in case you didn’t get the message. @NYRE 🙏🏾😁✨. Omarion not omicron ♬ Mutual (feat. Wale) - Omarion

Πηγή βίντεο από omarion

Πηγή 

Loader