Ουκρανία: H στιγμή που συντρίβεται το αεροσκάφος

Ουκρανία: H στιγμή που συντρίβεται το αεροσκάφος

Ένιωσα να είμαι σε ηλεκτρονικό παιχνίδι, είπε ο μοναδικός επιζών

Τις σοκαριστική στιγμή συντριβής του αεροσκάφους στην Ουκρανία κατέγραψαν βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο.

Το αεροσκάφος τύπου Antonov 26, σύμφωνα με αναφορές από το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, μετέφερε σπουδαστές της αεροπορικής ακαδημίας, ενώ στο αεροπλάνο μετέβαιναν και τα μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Υποθέσεων, Άντον Γκερασένκο η κάμερα που κατέγραψε καρέ καρέ την στιγμή της ανείπωτης τραγωδίας βρίσκεται τοποθετημένη σε ταράτσα κτιρίου στην πόλη Τσούγκουεφ.

Στο βίντεο που διαρκεί 40 δευτερόλεπτα φαίνεται η προσπάθεια του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος, όταν ξαφνικά μετατρέπεται σε μια πύρινη μπάλα.  

Ο μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης, ο Βιάτσεσλαβ Ζολοτσέφσκι, στις πρώτες του δηλώσεις είπε ότι τη στιγμή της συντριβής ένιωσε σαν να είναι σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. «Μας είπε ότι ένιωσε ότι ήταν σε ηλεκτρονικό παιχνίδι και ότι όταν σηκώθηκε όρθιος είδε τον φίλο του να καίγεται. Και πραγματικά προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά σε ένα άτομο το οποίο ήρθε μαζί του στο νοσοκομείο» δήλωσε ο επικεφαλής της επαρχίας του Χάρκοβο που μίλησε με τον επιζώντα.

 

Loader