Το παιχνίδι του e-commerce, σε άλλο επίπεδο!

Το παιχνίδι του e-commerce, σε άλλο επίπεδο!

Ο Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής είναι ο Head of Performance and eCommerce του Ομίλου της Digital Tree

Σίγουρα θα το έχεις ακούσει ξανά. Ο Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής είναι και επίσημα, ο Head of Performance and eCommerce του Ομίλου της Digital Tree, αφού έχει αναλάβει την εταιρεία Apeiron και Tabs and Spaces.

Είναι απόφοιτος Computer Science (BSc) στο University of Nicosia και E-Business in (Information Systems)(MSc) στο Πανεπιστήμιο του Newcastle, είναι growth maniac και έγινε μέλος της εταιρείας Opium Works το καλοκαίρι του 2017, ως εξωτερικός συνεργάτης Business Development. Ο χρόνος πέρασε, η χημεία αναπτύχθηκε και η σημαντική του συνεισφορά στην ομάδα φαίνεται καθημερινά. Η εξέλιξη και ανέλιξη του Χριστόφορου στην Opium Works έγινε στο σύντομο χρονικό διάστημα των 4 χρόνων, αποδεικνύοντας  πως το πάθος και η θέληση για εξέλιξη και βελτίωση επιβραβεύονται. 

1

«Για να μπορείς να προχωρήσεις και να πετύχεις πρέπει να νιώσεις ότι κάτι είναι δικό σου. Αν δεν αγαπάς κάτι, αν δεν το νιώσεις δικό σου, δεν μπορείς να πας ένα βήμα παρακάτω ή να αναπτύξεις το απαραίτητο skill set για να μπορέσεις να βοηθήσεις και να εξελίξεις τους πελάτες αλλά και την ομάδα σου».

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των startups- είναι συνιδρυτής του Startup Cyprus- ο Χριστόφορος έχει κερδίσει αρκετά βραβεία για τη δραστηριότητα και τη συνεισφορά του στο χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων. Η μέχρι σήμερα πορεία του, του έχει χαρίσει μοναδικές δεξιότητες, ενώ με την περιέργεια που τον διακατέχει για κάθε τι νέο, καταφέρνει να φέρει εις πέρας οτιδήποτε του ανατεθεί. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση έχει αποκτήσει τον τίτλο του Head of Performance and eCommerce και έχει ανεβάσει το παιχνίδι σε πιο ψηλό επίπεδο!

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι ο Χριστόφορος καθ' όλο αυτό το διάστημα έλαβε διάφορες σημαντικές διακρίσεις και επαίνους όπως:

  • Startup Weekend Cyprus - Diyful (2013) - Νικητής
  • Man of the Year for Innovation in Cyprus (2014)
  • Digital Championship Cyprus (2014) - Νικητής
  • Top 10 Startups at Founders Games by WEBIT festival in Sofia
  • 2nd Cyprus Digital Marketing Awards - Best Use of Data and Marketing Analytics for Covve App Installs campaign - 2η Θέση

     

Loader