Παιχνίδια για ατελείωτη διασκέδαση με την παρέα σου

Παιχνίδια για ατελείωτη διασκέδαση με την παρέα σου

"Εξploring" τη χαρά του κοινού παιχνιδιού με την παρέα σου ειδικά αυτές τις χειμωνιάτικες νύκτες

Η διασκέδαση με την παρέα μπορεί να γίνει ακόμα πιο αξέχαστη με την προσθήκη μερικών από αυτά τα διασκεδαστικά παιχνιδιά, που είναι εγγυημένα να συνεκτιμήσουν την κοινή σας στιγμή.

 

  1. Κατασκευαστικό Πάρτυ: Ένα παιχνίδι που συνδυάζει δημιουργικότητα και ανταγωνισμό. Κάθε παίκτης έχει ένα συγκεκριμένο υλικό κατασκευής και ένα χρονικό όριο. Σκοπός είναι να δημιουργήσει κάτι μοναδικό και πρωτότυπο. Η ψηφοφορία γίνεται από τους υπόλοιπους παίκτες.

  2. Κρυμμένα Κλειδιά: Ένα παιχνίδι παραλλαγής του κυνηγητού κλειδιών. Κρύψτε μικρά αντικείμενα σε όλο το σπίτι και δώστε στους φίλους σας υποδείξεις για το πού μπορεί να βρίσκονται. Ο πρώτος που βρει ένα κλειδί, κερδίζει ένα βραβείο!

  3. Μουσικό Κύμα:Δημιουργήστε μια λίστα από τραγούδια και δώστε σε κάθε παίκτη ένα όργανο (ή κουτάλια και κατσαρόλες για παραγωγή ήχου). Καθώς παίζονται τα τραγούδια, οι παίκτες πρέπει να αναγνωρίσουν το κομμάτι και να συνεργαστούν για να παίξουν τη μουσική μαζί.

  4. Τυχερός Κύβος: Κάθε παίκτης ρίχνει έναν ζάρι. Οι αριθμοί στο ζάρι αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις ή προκλήσεις. Αν ο ζάριας σας δείξει 4, για παράδειγμα, πρέπει να αφηγηθείτε ένα αστείο ή να πείτε μια αποκρυφτική αλήθεια. Είναι ένας τρόπος να μάθετε περισσότερα για τους φίλους σας με διασκεδαστικό τρόπο.

Αυτά τα παιχνίδια υπόσχονται να προσθέσουν έναν αέναο.

 

πηγή κεντρικής φώτο: Thomas Buchholz on Unsplash

Loader