Το Pandasea.io Ανακοινώνει την Κυκλοφορία του Panda Fantasy: Το Πρώτο Χρηματιστήριο για τον Αθλητισμό

Το Pandasea.io Ανακοινώνει την Κυκλοφορία του Panda Fantasy: Το Πρώτο Χρηματιστήριο για τον Αθλητισμό

Το Panda Fantasy Προσφέρει μια Μοναδική Ευκαιρία στους Φίλους των Σπορ να Επενδύσουν στην Επιτυχία των Αγαπημένων τους Χωρών

Το PandaSea.io, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα επιπέδου 2 στο χώρο του SocialFi, αξίας 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την κυκλοφορία του καινοτόμου προϊόντος της, Panda Fantasy. Η πλατφόρμα αυτή καινοτομεί στον τρόπο που οι φίλοι του αθλητισμού ασχολούνται με τα σπορ, εγκαινιάζοντας το πρώτο χρηματιστήριο για τον αθλητισμό, όπου οι φανς μπορούν να αγοράσουν μερίδια στην απόδοση των εθνικών ομάδων τους, αγοράζοντας κλειδιά.

Το Panda Fantasy προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους φίλους του αθλητισμού να επενδύσουν στην επιτυχία των αγαπημένων τους χωρών. Με την αγορά κλειδιών, οι χρήστες κερδίζουν όχι μόνο από τα μερίδιά τους αλλά και το ταμείο με τα bonus. Για παράδειγμα, το pool μπόνους για το EURO 2024 ανέρχεται επί του παρόντος στα 111,000 δολάρια και συνεχίζει να αυξάνεται με κάθε αγορά κλειδιού. Αυτή η δυναμική εξασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες συμβάλλουν άμεσα και επωφελούνται από τη συλλογική επένδυση στις ομάδες τους.

Για να συμμετάσχετε στο Panda Fantasy, απλά επισκεφτείτε το PandaFantasy.net, δημιουργήστε έναν λογαριασμό, βάλτε χρήματα και αρχίστε να αγοράζετε κλειδιά. Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη να είναι φιλική προς το χρήστη, επιτρέποντας στους φίλους του αθλητισμού να συνδυάσουν άμεσα το πάθος τους για τον αθλητισμό με τη στρατηγική επένδυση.

Το PandaSea είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα Web3 χτισμένη στη δική της αλυσίδα χρησιμοποιώντας το OP Stack. Το εγγενές gas token της πλατφόρμας, το PandaSea Coin (PANDA), έχει μια σταθερή προσφορά 777 εκατομμυρίων. Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν PANDA αποκτώντας κλειδιά για διαγωνισμούς όπως το EURO 2024, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο αξίας και κινήτρου για τη συμμετοχή στο Panda Fantasy.

6

"Το Panda Fantasy αποτελεί μια καινοτομία στο χώρο του αθλητισμού και του SocialFi," δήλωσε ο Steve van Zutphen, ιδρυτής της PandaSea.io. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια πλατφόρμα όπου οι φίλοι του αθλητισμού μπορούν να ασχοληθούν με τις αγαπημένες τους ομάδες με έναν εντελώς νέο τρόπο, συνδυάζοντας την αγωνία του παιχνιδιού με τις στρατηγικές ευκαιρίες του χρηματιστηρίου."

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το PandaFantasy.net και ξεκινήστε να επενδύετε στις αγαπημένες σας ομάδες σήμερα. Γίνετε μέρος μιας επανάστασης στην ενασχόληση με τα σπορ και στη χρηματοοικονομική στρατηγική με το Panda Fantasy.

Σχετικά με το PandaSea.io 

Το PandaSea.io είναι μια κορυφαία πλατφόρμα Web3 που επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση της κοινωνικής χρηματοδότησης και ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Χρησιμοποιώντας το OP Stack, η PandaSea παρέχει μια ισχυρή, επεκτάσιμη λύση για αποκεντρωμένες εφαρμογές, με το PANDA να λειτουργεί ως το εγγενές gas token της. Η PandaSea στοχεύει να επαναπροσδιορίσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των φιλάθλων και των αγαπημένων τους αθλημάτων μέσω καινοτόμων προϊόντων όπως το Panda Fantasy.

Loader