Πάνω από 10.000 Αμερικανοί θέλουν να υιοθετήσουν αυτό το αγόρι

Πάνω από 10.000 Αμερικανοί θέλουν να υιοθετήσουν αυτό το αγόρι

 Το βίντεο όπου ο Τζόρνταν ζητάει μια οικογένεια, κάνει το γύρο του διαδικτύου

«Ελπίζω κάποιος να με επιλέξει. Θα ήθελα μία μαμά και έναν μπαμπά, ή έναν από τους δύο. Δεν με νοιάζει πολύ». Ο 9χρονος Τζόρνταν από την Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών έχει γίνει Viral στο διαδίκτυο για όλους τους σωστούς λόγους.

Από τότε που ήταν τριών ετών ζει σε κέντρο ανάδοχης φροντίδας και η μόνη του ευχή πλέον είναι να βρεθεί μια οικογένεια να τον υιοθετήσει, αφού το μόνο που θέλει είναι να έχει τους δικούς του ανθρώπους, να τον αγαπούν και να μοιράζεται μαζί τους την καθημερινότητά του.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ζητούσε αν είχε τρεις ευχές, ο Τζόρνταν είπε ότι στην πραγματικότητα χρειάζεται μόνο μία: «Να έχω οικογένεια, οικογένεια και οικογένεια. Αυτές είναι οι μόνες ευχές που έχω», είπε ο 9χρονος που θέλει να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώνει. «Θέλω να έχω οικογένεια για να μπορώ να μιλάω μαζί τους όταν το χρειάζομαι».

Τα λόγια του Τζόρνταν άγγιξαν τους Αμερικανούς, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν αιτήσεις υιοθεσίας για το παιδί. Πάνω από 10.000 αιτήσεις έχουν φτάσει στα γραφεία του κέντρου, ωστόσο εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα ήθελαν ο Τζόρνταν να υιοθετηθεί από μια οικογένεια στην Οκλαχόμα, ώστε να μπορεί να βλέπει τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος υιοθετήθηκε ξεχωριστά.

Σύμφωνα με το CNN, οι υποψήφιοι γονείς για το μικρό αγοράκι θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο, καθώς ο Τζόρνταν έχει ζήσει πολλές τραυματικές καταστάσεις στη ζωή του.

Πηγή

Loader