Πάρις Χίλτον: Κόπηκε από το Netflix η εκπομπή της

Πάρις Χίλτον: Κόπηκε από το Netflix η εκπομπή της

Έπειτα από μια σεζόν

Τέλος η μαγειρική εκπομπή της Πάρις Χίλτον που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο.

Μόνο έξι επεισόδια προβλήθηκαν από την εκπομπή της, όπου η ίδια έφτιαχνε διάφορες συνταγές πάντα με το δικό της μοναδικό στιλ. Υπήρχαν και καλεσμένοι , μεταξύ των οποίων και η Κιμ Καρντάσιαν.

Βραχύβια ήταν η ενασχόληση της Πάρις Χίλτον με την κουζίνα, τουλάχιστον για την εκπομπή μαγειρικής που είχε στο Netflix. 

Η πλατφόρμα επέλεξε να μην πάει σε δεύτερη σεζόν το «Cooking With Paris», σύμφωνα με το Deadline, ενώ την πληροφορία αυτή επιβεβαιώνουν και πηγές του Entertainment Weekly. 

Διάβασε Επίσης: Στο Χονγκ Κονγκ δόθηκε εντολή για θανάτωση χάμστερ 

Η εκπομπή μαγειρικής της Πάρις Χίλτον έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο και στην πρώτη- και μοναδική κατά τα φαινόμενα- σεζόν προβλήθηκαν έξι επεισόδια. Σε αυτά η 41χρονη δοκίμαζε συνταγές με διάσημους καλεσμένους, ανάμεσά τους οι Κιμ Καρντάσιαν, Ντέμι Λοβάτο, αλλά και η μητέρα της Κάθι και η αδελφή της Νίκι Χίλτον. 

Η Πάρις Χίλτον δεν αποχωρίστηκε το ιδιαίτερο στιλ της ούτε στην κουζίνα, αφού μαγείρευε με φανταχτερά ρούχα ή χρησιμοποιούσε ασυνήθιστα «εργαλεία», όπως μια σπάτουλα με κρυστάλλους. Το «Cooking With Paris» συμπεριλήφθηκε για λίγο στο Top10 του Netflix, σύμφωνα με το Deadline.

Πηγή

Loader