Peaky Blinders: Μετά την ταινία ετοιμαστείτε και για spin-offs

Peaky Blinders: Μετά την ταινία ετοιμαστείτε και για spin-offs

Όσα δήλωσε ο δημιουργός του Peaky Blinders

Καλά νέα έρχονται για τους φαν της σειράς Peaky Blinders.

Παρά το ότι η σειρά οδεύει προς το τέλος της με την κυκλοφορία της 6ης και τελευταίας σεζόν, ο δημιουργός της δήλωσε ότι εκτός από την ταινία, που έρχεται, θα ακολουθήσουν spin-offs της στη μεγάλη οθόνη. 

Ο δημιουργός της σειράς, Steven Knight, μιλώντας στο EW, περιέγραψε τι θα ακολουθήσει από την 6η σεζόν και έπειτα. Όπως δήλωσε, λοιπόν, η πλοκή της 6ης σεζόν είναι η αρχή του τέλους: "Το ονομάζω, η αρχή του τέλους. Θα ολοκληρώσουμε τη σειρά και θα γυρίσουμε την ταινία μέσα σε 18 μήνες ή και λίγο περισσότερο". 

Από την άλλη, η ταινία θα είναι δομημένη με τρόπο ώστε να αφήνει το περιθώριο να κτιστούν ταινίες spin-offs. "Μετά από την κυκλοφορία της, ανάλογα με τη δομή του φιλμ, θα ετοιμάσουμε μερικά spin-offs που θα είναι κομμάτι του ίδιου σύμπαντος"

Στο άκουσμα της είδησης, οι φαν της σειράς άρχισαν ήδη να σκέφτονται ποιες μπορεί να είναι οι ιστορίες που θα συνεχιστούν. 

Διάβασε Επίσης: Lilly Collins - Jesse Plemons: Πρωταγωνιστούν στο νέο θρίλερ «Windfall»

Τι δήλωσε για την ταινία

Ο Steven Knight, έδωσε πληροφορίες και για την 7η σεζόν, δηλαδή την ταινία. Η 7η σεζόν πιθανότατα θα διαδραματίζεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Όπως δήλωσε μιλώντας πρόσφατα στο Digital Spy: "Θα γυρίσουμε μια ταινία - μια ταινία μεγάλου μήκους - που θα πάει παρακάτω τον κόσμο και [...] θα δούμε πού θα μας οδηγήσει”.

Διάβασε Επίσης: Hustle: Μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler έρχεται στο Netflix 

Σχετικά με το cast πρόσθεσε ότι: "Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσοι πολλοί σπουδαίοι ηθοποιοί, με τους οποίους είμαστε ήδη, κατά κάποιο τρόπο, σε συζητήσεις για την ταινία και για ό,τι ακολουθήσει. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να εκπλήσσουμε τον κόσμο και να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα. Επειδή είναι όλα εκεί έξω, και υπάρχει ένα είδος συνοχής - αυτό που κάνουμε είναι να βρίσκουμε πραγματικά καλούς ηθοποιούς από ένα εργατικό υπόβαθρο και να αφηγούμαστε αυτή την ιστορία. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

Πηγή

Πηγή  

Πηγή φωτογραφίας

Loader