Peaky Blinders: Ο Cillian Murphy εξηγεί γιατί ο Tommy Shelby δεν τρώει ποτέ

Peaky Blinders: Ο Cillian Murphy εξηγεί γιατί ο Tommy Shelby δεν τρώει ποτέ

Ο ήρωας δεν τρώει ποτέ αλλά μόνο πίνει

Απάντηση στο μυστήριο που “βασανίζει” πολλούς θαυμαστές του Peaky Blinders και συγκεκριμένα του Tommy Shelby, θέλησε να δώσει ο Ιρλανδός ηθοποιός που υποδύεται τον ήρωα στη σειρά, Cillian Murphy.

Οι θαυμαστές του Tommy Shelby αναρωτιούνται έντονα, γιατί ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς δε φαίνεται να τρώει ποτέ κατά τη διάρκεια της σειράς αλλά αντίθετα μόνο πίνει. Το γεγονός αυτό το επισήμαναν οι θαυμαστές του για πρώτη φορά το 2017, πριν από την κυκλοφορία της σεζόν 4.

Διάβασε Επίσης: To The Bubble είναι η νέα κωμωδία του Netflix και αφορά την πανδημία 

 

Έτσι, ο Murphy προσπάθησε να δώσει κάποιες διευκρινήσεις για τον λόγο που συνέβαινε αυτό, αναφέροντας ότι η κατανυκτική φύση των επιχειρήσεων του Tommy κυρίευσε τη ζωή του και δεν του έδωσε αρκετό χρόνο για ύπνο ή φαγητό. Αντίθετα με το φαγητό ο Shelby καταναλώνει ουίσκι άπειρες φορές κατά τη διάρκεια της σειράς. 

3

Ο ηθοποιός εξομολογείται, επίσης, ότι δεν το είχε συνειδητοποιήσει εξ' αρχής. «Θυμάμαι, είχαμε περάσει τις δύο πρώτες σεζόν και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι ο Tommy δεν έχει φάει ποτέ, δεν τον έχουμε δει ποτέ να τρώει. Αν και έχει καθίσει σε τραπέζια, δεν έχει καταναλώσει ποτέ μια μπουκιά. Έτσι, μετά το κάναμε ανέκδοτο. Καθ’ όλη τη διάρκεια των 36 ωρών της τηλεόρασης, ο Tommy Shelby δεν καταναλώνει ποτέ τίποτα, εκτός νομίζω από τη στιγμή που καταναλώνει μια μέντα όταν είναι με τον γιο του. Λοιπόν, αυτά τα πράγματα αναπτύσσονται όταν έχεις την πολυτέλεια να είσαι με έναν χαρακτήρα για τόσο καιρό, αυτά τα μικρά πράγματα προκύπτουν ».

Διάβασε Επίσης: Netflix: Κυκλοφόρησε το trailer της 4ης σεζόν του “Stranger Things” 

Τα τελευταία σχόλια του Murphy σχετικά με την πολυσυζητημένη θεωρία επιβεβαιώνουν ότι η έλλειψη όρεξης του χαρακτήρα του στη σειρά ήταν σκόπιμη και περισσότερο ένα διασκεδαστικό γεγονός για τους θαυμαστές του.

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών 

 

Loader