Peaky Blinders: Το σενάριο της ταινίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Peaky Blinders: Το σενάριο της ταινίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο ίδιος ο δημιουργός

Σχεδόν έτοιμη είναι η νέα ταινία του «Peaky Blinders» όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημιουργός της.

O δημιουργός της  σειράς, Steven Knight είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζει μία κινηματογραφική συνέχεια της σειράς και σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για αυτή. Έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία του να γυρίσει μία ταινία που θα διαδραματίζεται στο Μπέρμιχαμ και θα είναι συνέχεια της εμβληματικής σειράς. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή Heart Breakfast αποκάλυψε, μάλιστα, πως τα γυρίσματα πιθανώς να ξεκινήσουν σύντομα. Όπως είπε:

  «Γράφω το σενάριο και μάλιστα σχεδόν ολοκληρώθηκε. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε με τα γυρίσματα…στήνω μερικά κινηματογραφικά και τηλεοπτική στούντιο στην περιοχή Ντίγκμπεθ του Μπέρμιγχαμ. Εκεί θα κατευθυνθούμε όπως και στην περιοχή Σμολ Χιθ, όπου δραστηριοποιήθηκαν οι πραγματικοί “Peaky Blinders”. Οπότε στην ουσία είναι σαν να επιστρέφουν στο σπίτι τους».

Ο Knight υποστήριξε πως αυτό που τον ωθεί στο να δημιουργήσει μία ταινία βασισμένη στη σειρά, είναι η κινηματογραφική εμπειρία. Ο δημιουργός του «Peaky Blinders» υποστηρίζει πως θα είναι πολύ ξεχωριστό για τους φανς να επιτραπεί να παρακολουθήσουν όλοι μαζί σε κινηματογραφική αίθουσα την ταινία. Ο ίδιος δηλώνει:

«Ανυπομονώ να κάνω ένα μεγάλο “Peaky” γεγονός όπου οι άνθρωποι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ιστορία σαν μια κοινότητα. Η κοινότητα των social media είναι τόσο δυνατή και έχουν προκύψει πολλές διαδικτυακές συζητήσεις με βάση τα γεγονότα της σειράς. Αλλά το να βρεθούν όλοι στην αίθουσα, θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον».

Η υπόσχεση μίας κινηματογραφικής συνέχειας του «Peaky Blinders» δεν έχει ενθουσιάσει μόνο τους φανς της σειράς, αλλά και τον πρωταγωνιστή Cillian Murphy, ο οποίος υποδύεται υποδύεται τον Τόμας Σέλμπι. Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι δε γνωρίζει το περιεχόμενο της ταινίας αλλά ανυπομονεί να συμμετάσχει.

Όπως είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα διαβάσω το σενάριο. Αλλά πιστεύω ότι είναι καλό για όλους να κάνουν ένα διάλειμμα. Αυτό είναι πάντα υγιές και στη συνέχεια μπορούμε να συγκεντρωθούμε ξανά. Ο Στιβ είναι ένας πολυάσχολος σεναριογράφος με πολλά πρότζεκτ αλλά γνωρίζω ότι πάνω από όλα, αγαπά να γράφει το σενάριο των «Peaky». Το λατρεύει. Οπότε πιστεύω ότι όταν φτάσει η ώρα, αν υπάρχει κι άλλη ιστορία να ειπωθεί, θα είμαι εκεί».

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader