Πέντε σειρές που θα «ξυπνήσουν» τον επιχειρηματία μέσα σου

Πέντε σειρές που θα «ξυπνήσουν» τον επιχειρηματία μέσα σου

Πρώτo στη λίστα φυσικά το “The Office”

Η επιχειρηματικότητα είναι κάτι που ενδιαφέρει αρκετούς πλέον, κάτι που στο παρελθόν τρόμαζε και φάνταζε πολύ δύσκολο και ακατόρθωτο.

Παρακάτω, θα βρεις μερικές σειρές που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον και θα σε κάνουν να δεις καλύτερα πώς λειτουργεί το κομμάτι της επιχειρηματικότητας.

The Office

Υπόθεση:

Μπορεί το «The Office» να είναι ένα sitcom, αλλά δεν παύει να αναπαριστά τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και την σκληρή καθημερινότητα μιας ομάδας εργαζομένων σε μια εταιρία προμήθειας χαρτιού. Κόντρες, συμπάθειες, προσωπικές ανησυχίες, καταστάσεις για γέλια και για κλάματα αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια των εννέα κύκλων της σειράς, με τους υπαλλήλους της εταιρίας να είναι ίσως ο εφιάλτης του κάθε αφεντικού. Η δουλειά έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν αναλύουν την οικογενειακή τους ζωή και όταν κουτσομπολεύουν ο ένας τον άλλο. Οι λέξεις «απόλυση» και «προαγωγή» αποτελούν το «κόκκινο πανί».

Διάβασε Επίσης: "Tokyo Vice": Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και η ημερομηνία πρεμιέρας 

Start Up

Υπόθεση:

Σε αυτή τη σειρά βρίσκουμε την πιο «βρώμική» πλευρά των κρυπτονομισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, στο «StartUp» παρακολουθούμε μια απόπειρα ξεπλύματος κλεμμένων χρημάτων που χρηματοδοτεί ένα κρυπτονόμισμα με εμπλεκόμενους μία χάκερ, έναν gangster-επενδυτή και έναν διεφθαρμένο πράκτορα. Πολλά να συμβούν και αυτή η σειρά σίγουρα υπόσχεται πολλή δράση!

Start-Up

Υπόθεση:

Το «Start-Up» ακολουθεί νέους και νέες που οι ζωές τους συνδέονται απροσδόκητα -σε ορισμένες περιπτώσεις από την παιδική τους ηλικία- όσο αγωνίζονται και κυνηγούν τα όνειρά τους για επιτυχία και αγάπη στον κόσμο της τεχνολογίας. Ολόκληρη η σειρά διαδραματίζεται σε μία αντίστοιχη -όχι πραγματική- κορεατική Silicon Valley, ενώ κάθε επεισόδιο τίτλο που σχετίζεται με την επιχειρηματικότητα με πιο χαρακτηριστικό ίσως τον τίτλο του πέμπτου επεισοδίου που είναι «Hackathon».

Διάβασε Επίσης: Google: Αφαίρεσε από το play store εφαρμογή πoυ δημιούργησε η κυβέρνηση της Μαλαισίας για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα 

 

Girlboss

Υπόθεση:

Η επαναστάτρια και απένταρη, Sophia, δημιουργεί από το πουθενά μία online επιχείρηση και μαθαίνει πώς να είναι το αφεντικό. Επομένως, αυτή η πολύ μικρή σε διάρκεια σειρά αφορά όχι μόνο την επιχειρηματικότητα, αλλά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα που το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και έχει μπει στο επίκεντρο προκειμένου να ενισχυθεί.

Super Pumped: The Battle for Uber

Υπόθεση:

Το «Super Pumped» είναι μία τηλεοπτική ανθολογία του Showtime, όπου κάθε κύκλος θα επικεντρώνεται στη ζωή ενός διαφορετικού επιχειρηματία. Η πρώτη σεζόν επικεντρώνεται στον CEO και συνιδρυτή της Uber, Travis Kalanick, τον οποίο υποδύεται ο Joseph Gordon-Levitt.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader