Πέντε vintage lovers που ζουν σε σπίτια άλλης εποχής

Πέντε vintage lovers που ζουν σε σπίτια άλλης εποχής

Πώς θα ήταν αν ζούσαμε σε μια περασμένη δεκαετία; Ή μάλλον πώς θα ήταν αν ζούσαμε σε χρονοκάψουλα;

Το παρελθόν πάντα γοητεύει και ιντριγκάρει τους ανθρώπους. Μάλιστα, κάποιοι επιλέγουν να ζουν σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος σε άλλη εποχή.

Πέντε άνθρωποι που έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε τέλεια ρεπλίκα μιας περασμένης εποχής, μίλησαν γι’ αυτό στον Guardian.

Το interior design που έχουν επιλέξει αλλά και όλος ο τρόπος ζωής τους μέσα στο σπίτι, τα ρούχα και η συμπεριφορά, μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει από τις πιο iconic δεκαετίες.

567890-32
Facebook/Aaron Whiteside

Ο 38χρονος Aaron Whiteside, μπαίνει στο σπίτι του, κλείνει την πόρτα και βρίσκεται στην δεκαετία του ‘30. Του αρέσουν τα πάντα, από τη μουσική και τη μόδα, μέχρι το φαγητό και τα αντικείμενα.

Αγόρασε ένα σπίτι και το μετέτρεψε στο τέλειο προπολεμικό χώρο με vintage αντικείμενα και αντίκες που βρήκε σε διάφορα καταστήματα. Ακόμη και το δικό του στιλ, τα ρούχα και το μουστάκι παραπέμπουν στη δεκαετία του ‘30.

260
Facebook/Aaron Whiteside

Για την 53χρονη Julie Kelty φαίνεται πώς ο χρόνος έχει σταματήσει στα 40s. Αγαπάει την απλότητα εκείνης της εποχής.

Έχει διάφορα αντικείμενα από τότε, όπως περιοδικά αλλά και οικιακές συσκευές. Ακόμη, λατρεύει να ντύνεται όπως τότε καθώς το θεωρεί ένα πολύ θηλυκό στιλ.

380
Facebook/Julie Kelty
59-
Facebook/Julie Kelty

Η 51χρονη Emma Preston λατρεύει το American ranch style, με tiki επιρροές. Αγαπά τα cocktail bar και τα περιοδικά των 50s.

Της αρέσουν τα έντονα χρώματα και σχέδια και έχει διακοσμήσει έτσι το σαλόνι και την κουζίνα της.

2580
Facebook/Emma Preston
3580
Facebook/Emma Preston

Ο 49χρονος Nick Grant αγαπά τη δεκαετία του ‘60 όσο τίποτα άλλο. Τα χρώματα, τα μοτίβα, όλα ήταν πιο έντονα σε αυτή την ξεχωριστή εποχή.

Το σπίτι του μοιάζει βγαλμένο από ρετρό ταινία με μεγάλα φωτιστικά και καρέκλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick (@midcenturyscotland)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick (@midcenturyscotland)

Η 42χρονη Estelle Bilson έχει μετατρέψει το σπίτι της σε 70s nostalgia χώρο. Η έντονη και ξέφρενη δεκαετία που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Χρώματα, patterns, διαστημικά μοτίβα, ακόμη και ντισκομπάλες έχει επιλέξει να βάλει μέσα στο σπίτι της.

Η ίδια ντύνεται όπως οι άνθρωποι το ‘70, με τζιν καμπάνες, μεγάλα γυαλιά και prints. Η μαξιμαλιστική αισθητική στα καλύτερά της.

Πηγή

Loader