Πέθανε από κόβιτ αγαπητός γιατρός της Πάφου και αντιεμβολιαστής

Πέθανε από κόβιτ αγαπητός γιατρός της Πάφου και αντιεμβολιαστής

Ένας από τους γνωστότερους γιατρούς στην Πάφο έχασε τη μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα εναντίον του κορωνοϊού.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάφου ο θάνατος του γιατρού Μιχάλη Μάρκου από κορωνοϊό. 

Ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Ο ίδιος, εκτός από πολύ ενεργός και ιδιαίτερα αγαπητός στους ντόπιους, είχε εκφραστεί πολλάκις και δημοσίως κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό, την κρισιμότητα του οποίου υποβάθμιζε. 

ηδησδξ

«Σήμερα κανένας δεν γνωρίζει για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τις επιπλοκές των εμβολίων. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ένα φάρμακο δοκιμάζεται τυφλά στον παγκόσμιο πληθυσμό για να "προστατέψει" τον άνθρωπο από μια ασθένεια που η θνητότητά της είναι χαμηλότερη από την κοινή γρίππη. Το ντελίριο τρομοκρατίας των ΜΜΕ απαράδεκτο. Η προτεινόμενη πράσινη εμβολιαστική κάρτα, φασιστική. Το καθημερινό τεστ για να πας στη δουλειά σου, εξοντωτικό.

Ότι δοκιμάζεται η δημοκρατία, η ατομική και συλλογική ελευθερία και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όσοι δεν το καταλάβατε, έχετε το ελαφρυντικό της μη κατανόησης της στέρησης αυτών των αγαθών που για εμάς είναι το οξυγόνο της ζωής. Καλό μπόλι» είχε γράψει χαρακτηριστικά πριν από ένα μήν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

γσγσγ

Loader