Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δεν είναι πια εδώ. Ο Ντίεγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο σκορπώντας τη θλίψη παγκοσμίως.

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε την Τετάρτη από την ζωή η μεγαλύτερη, προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε την Τετάρτη από την ζωή, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, η μεγαλύτερη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

gsgsgsgs

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Clarin της Αργεντινής, τις τελευταίες ώρες ο Ντιέγκο αντιμετώπισε πολύ σοβαρά καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να σπεύσουν ασθενοφόρα στο σπίτι του. Ωστόσο δεν κατάφεραν να τον σώσουν, αφού έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση του θανάτου του θρύλου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο καθώς ο θρυλικός Μαραντόνα, υπήρξε μια εμβληματική μορφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος.

Για πολλούς ήταν ο κορυφαίος και αγαπήθηκε όσο λίγοι, σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ο τεράστιος Ντέγκο Μαραντόνα, το θρυλικό 10άρι της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής και της Νάπολι «έφυγε» τόσο νωρίς, σε ηλικία μόλις εξήντα ετών.

Την είδηση του θανάτου του Μαραντόνα, μετέδωσαν η clarin και η Ole, δύο από τις πιο έγκυρες εφημερίδες της Αργεντινής, με το ρεπορτάζ ν’ αναφέρει πως αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή ανακοπή.

Πάντα με βάση τα όσα μεταδίδουν τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης, ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και αυτή την φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Loader