Phoenix Rising: Το ντοκιμαντέρ για την κακοποιητική συμπεριφορά του Marilyn Manson

Phoenix Rising: Το ντοκιμαντέρ για την κακοποιητική συμπεριφορά του Marilyn Manson

H Evan Rachel Wood μιλά για την κακοποίηση που δέχτηκε και τον δικαστικό της αγώνα

«Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον Brian Warner, γνωστό και ως Marilyn Manson», λέει η Evan Rachel Wood στο trailer του ντοκιμαντέρ, για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Marilyn Manson.

To ντοκιμαντέρ, "Rising Phoenix",  κάνει πρεμιέρα για το κοινό στις 15 Μαρτίου μέσα από το HOB και αποτελείται από δύο μέρη. Μας περιγράφει τον δικαστικό αγώνα της Evan Rachel Wood, αλλά δίνει και λεπτομέρειες για την κακοποιητική σχέση της με τον γνωστό Marilyn Manson.

«Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ηθοποιό και ακτιβίστρια Evan Rachel Wood σε αυτό το ταξίδι που κάνει στο παρελθόν. Συναντά γυναίκες που βίωσαν τα ίδια στα χέρια του Marilyn Manson και αναζητά δικαιοσύνη στο δικαστήριο. Μετά από περίπου μία δεκαετία από τότε που δραπέτευσε από μία απίστευτα κακοποιητική σχέση, η Wood πάλεψε για να περάσει η τροπολογία Phoenix, η οποία επεκτείνει τη χρονική περίοδο κατά την οποία τα θύματα καταγγέλουν την ενδοοικογενειακή βία στην Καλιφόρνια. Σήμερα, βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για την ιστορία της, έχοντας αλληλεγγύη από τα υπόλοιπα θύματα του Manson».

Όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ, η Wood βιάστηκε μπροστά στην κάμερα για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ του Manson, "Heart-Shaped Glasses".  Παρόλο που η Wood γνώριζε ότι θα ήταν μια ερωτική σκηνή, ο Manson φρόντισε να της δώσει αψέντι και έτσι είχε οριακά τις αισθήσεις της. «Είχαμε συζητήσει ότι θα έχει ένταση, αλλά όταν η κάμερα ξεκίνησε να γράφει, διείσδυσε μέσα μου κανονικά. Δεν είχα συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Δεν ένιωθα ασφαλής. Κανείς δεν με φρόντισε. Ήμουν 19 χρονών»

Το πρώτο μέρος "Phoenix Rising: Don't Fall" θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου, ενώ το δεύτερο μέρος "Phoenix Rising: Stand Up" την επόμενη μέρα.

Πηγή 

Πηγή φωτογραφίας 

 

Loader