Πιθανή συνάντηση Χάρι με Γουίλιαμ και Κάρολο πριν την Στέψη

Πιθανή συνάντηση Χάρι με Γουίλιαμ και Κάρολο πριν την Στέψη

Ο βρετανικός Τύπος πιθανολογεί συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι και της βασιλικής οικογένειας πριν τη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Η σχέση μεταξύ πρίγκιπα Χάρι και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας είναι αν μη τι άλλο τεταμένη αυτή τη στιγμή.

Η αιτία; Τα απομνημονεύματα του Χάρι, «Spare» (και οι συνεντεύξεις που ακολούθησαν γύρω από αυτά), τα οποία βάζουν στο στόχαστρο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ειδικότερα, αλλά και τον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, ακόμη και την Κέιτ Μίντλετον σε κάποια σημεία. 

Με τη στέψη του Βασιλιά να πλησιάζει στις 6 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, η βρετανική Sun αναφέρει ότι «η βασιλική οικογένεια πρόκειται να κάνει ειρηνευτικές συνομιλίες με τον πρίγκιπα Χάρι πριν από τη Στέψη» με την ελπίδα να βελτιώσουν τις σχέσεις τους πριν τη μεγάλη μέρα

«Βασιλικές πηγές πιστεύουν ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες, με τον Χάρι να πετάει από τις ΗΠΑ για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ», αναφέρει το δημοσίευμα. «Μια πηγή πιστεύει ότι οι σχέσεις είναι "επιδιορθώσιμες", αλλά "θα χρειαστεί ευελιξία από όλες τις πλευρές"».

«Χρειάζεται να βρίσκεται ο Χάρι εδώ, στο δωμάτιο με τον βασιλιά και τον πρίγκιπα της Ουαλίας και μερικά άλλα μέλη της οικογένειας», σημείωσε διαφορετική πηγή στους Sunday Times. «Πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις στις δυο πλευρές και να παραδεχτούν ότι δεν τα έκαναν όλα σωστά και ότι έγιναν πολλά λάθη».

Μια άλλη πηγή, μιλώντας στους Sunday Times, προσθέτει: «Πρέπει να τους καλέσουν [τον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ] πριν από τη Στέψη, αλλιώς θα γίνει τσίρκο».

Η Στέψη βρίσκεται περίπου τρεισήμισι μήνες μακριά και συμπτωματικά θα πραγματοποιηθεί στα τέταρτα γενέθλια του γιου του Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι.

Οι πιθανές ειρηνευτικές συνομιλίες έρχονται στο προσκήνιο μετά την δήλωση του Χάρι στον δημοσιογράφο του ITV Τομ Μπράντμπι, σε συνέντευξή του για την προώθηση του Spare, ότι «η μπάλα είναι στο γήπεδό τους» για συμφιλίωση, αναφερόμενος στη βασιλική οικογένεια. Αποκάλυψε επίσης ότι θέλει όντως να παραστεί στη στέψη του πατέρα του.

«Υπάρχουν πολλά που μπορεί να συμβούν μέχρι τότε», δήλωσε ο Χάρι. «Αλλά η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητηθούν και πραγματικά ελπίζω ότι είναι πρόθυμοι να καθίσουν και να το συζητήσουν».

Πηγή δήλωσε στη Sun ότι ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν θέλουν τον Χάρι στην εκδήλωση, επειδή φοβούνται ότι ό,τι πει θα «καταλήξει σε χαρτί», πιθανώς ως προσθήκη στο ήδη αμφιλεγόμενο περιεχόμενο του Spare.

«Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του [πρίγκιπα] Εδουάρδου και της [πριγκίπισσας] Άννας», λέει πηγή στο δημοσίευμα. «Δεν θέλουν οι ιδιωτικές συνομιλίες κατά τη Στέψη να μπουν στη χαρτόδετη έκδοση του Spare».

 

ΠΗΓΗ

 

Loader