Το Plage du Soleil επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι!

Το Plage du Soleil επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι!

Ένα ειδυλλιακό μέρος πλάι στο κύμα με πλούσιο μενού και γεύσεις

Το Plage du Soleil, σε ένα... ταξίδι στο Αιγαίο!
Το Σάββατο 11/05, το Plage du Soleil, ο αγαπημένος μας παραλιακός προορισμός, φιλοξένησε γνωστούς bloggers και influencers σε ένα γευστικό ταξίδι στο Αιγαίο!

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Workshop PR & Marketing συνδύασε εξαιρετικά το εκπληκτικό φαγητό και μια εκλεπτυσμένη έννοια της ψυχαγωγίας by the sea.

 

Η

Μια από τις πιο ξεχωριστές πινελιές του event ήταν το Make-Your-Own-Cocktail Station, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους signature cocktail αναμιγνύοντας τις γεύσεις και τα ποτά που προτιμούν. Αποτέλεσμα; Μερικά τρομερά επιτυχημένα cocktail και μερικά... λιγότερο!

Ξ

 

Ακόμα ένα highlight της εκδήλωσης ήταν και το Make-up Station, το οποίο έδωσε έναν αέρα φεστιβάλ στην εκδήλωση. Εκεί οι καλεσμένοι μπορούσαν να προσθέσουν στο μακιγιάζ τους λευκό eyeliner και στρας, για να ολοκληρώσουν και να εξυψώσουν την soon-to-be-summer διάθεσή τους.

Ν

Η

Ξ

Τα πιάτα που έβγαιναν στο τραπέζι ήταν ένα κι ένα αφού στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ακούγονταν συνεχώς τα «μμμ...» της νοστιμιάς! Από τα starter ξεχώρισαν η Φάβα Σαντορίνης και το Χούμους Παντζαριών, ενώ το Μπαρμπούνι Ceviche, οι τραγανές Κροκέτες με Κολοκύθι και Γαρίδα και το Ριζότο με Καλαμάρι και Παντζάρι ήταν τρομερά εμπνευσμένα και πεντανόστιμα! Εννοείται ότι το ολόφρεσκο Ψάρι Ημέρας ξεχώρισε ένα τσικ παραπάνω για τη γεύση και την ποιότητά του! Το τέλος του γεύματος ήταν πραγματικά παραδεισένιο με την Lemon Pavlova και την τραγανή της μαρέγκα. Ζηλέψατε; Το ξέρουμε. Το μεσογειακό γαστρονομικό ταξίδι συνοδεύτηκε από το εξαιρετικό Kyperounda Akti Rosé, με τις φρουτώδεις νότες του και το τραγανό του φινίρισμα.

Ξ

Ξ

 

Ξ

 

Όλοι ανεξαιρέτως οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν με την κλασάτη παρουσία της Κέλλυς Καλτσή, της οποίας η φωνή όλο ψυχή και το one-woman show της παρέσυρε κάθε έναν από τους παρευρισκόμενους σε ένα υπέροχο ταξίδι στις διάφορες δεκαετίες τις μουσικής. Εννοείται, δεν μπορούσε να λείπει και ο... impromptu χορός όταν η ελληνική μουσική γέμισε τον αέρα.

Η

About Plage du Soleil:

Το Plage du Soleil είναι ένας εξαιρετικός παραλιακός προορισμός στο Lady’s Mile, ο οποίος ενδείκνυται για παραλιακές αποδράσεις, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν υπέροχες και χαλαρές μέρες by the sea πάνω στις άνετες ξαπλώστρες, να δοκιμάσουν το εξαιρετικό του μενού - για μεσημεριανό - δίπλα στα κρυστάλλινα νερά της ακτογραμμής και να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα μέχρι αργά, με αγαπημένα κοκτέιλ. Ακολουθήστε τους λογαριασμούς του στα Social Media για να είστε συνεχώς ενημερωμένοι για τα events και τα νέα του.

Loader