Πρεμιέρα για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών για Παιδιά και Νεαρά Άτομα Mitsikouri στην Κύπρο

Πρεμιέρα για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών για Παιδιά και Νεαρά Άτομα Mitsikouri στην Κύπρο

Ο ASSITEJ Κύπρου διοργανώνει ένα πρωτοποριακό φεστιβάλ τον Οκτώβριο και Νοέμβριο, με συμμετοχές από 10 χώρες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου παραστάσεις και παράλληλες δράσεις για παιδιά, γονείς και επαγγελματίες των τεχνών

Ο ASSITEJ Κύπρου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών για Παιδιά και Νεαρά Άτομα Mitsikouri, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2024.

Το φεστιβάλ αναμένεται να φέρει στην Κύπρο 11 εξαιρετικές παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής από 10 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ολλανδίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Ελλάδας, Φινλανδίας, Κύπρου, Ισλανδίας, Λιθουανίας, Ιρλανδίας και Ηνωμένου Βασιλείου.

Πέρα από τις παραστάσεις, το φεστιβάλ θα προσφέρει και ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει εργαστήρια, συζητήσεις και διαλέξεις. Αυτές οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται σε παιδιά, γονείς, επαγγελματίες του χώρου των τεχνών, καθώς και εκπαιδευτικούς, με στόχο να ενισχύσουν την εμπειρία και να προωθήσουν τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα.

Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του φεστιβάλ θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ οι πολιτιστικοί συντάκτες καλούνται να ενημερωθούν προσωπικά για το φεστιβάλ και τις δράσεις του στον χώρο του Υφαντουργείου (Λεύκωνος 69, 1011, Λευκωσία) την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων για να καθοριστεί η ακριβής ώρα του ραντεβού τους.

Το φεστιβάλ Mitsikouri υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για το κοινό της Κύπρου, φέρνοντας κοντά καλλιτέχνες και θεατές σε ένα δημιουργικό και εκπαιδευτικό ταξίδι μέσα από τις παραστατικές τέχνες.

Loader