Πρεμιέρα για το έργο "Οι Δεσποινίδες" στο Θέατρο Ανεμώνα

Πρεμιέρα για το έργο "Οι Δεσποινίδες" στο Θέατρο Ανεμώνα

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 20:30 και θα συστήσει στο κυπριακό κοινό έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ιταλικής δραματουργίας

Το Θέατρο Ανεμώνα ανοίγει την αυλαία της χειμερινής σεζόν με το έργο "Οι Δεσποινίδες", του καταξιωμένου Ιταλού συγγραφέα Gianni Clementi.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 20:30 και θα συστήσει στο κυπριακό κοινό έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ιταλικής δραματουργίας.

Παρά την άγνωστη παρουσία του στον ελληνικό χώρο, ο Clementi έχει καταφέρει να κερδίσει πολυάριθμες διακρίσεις στην Ιταλία, ενώ η συγγραφική του παραγωγή συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη συνεχή αύξηση των έργων του. Το έργο "Οι Δεσποινίδες", μια πικρή κοινωνική κωμωδία, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο και σε πανελλήνια πρεμιέρα από το Θέατρο Ανεμώνα, με μετάφραση της Έλενας Μουνδρούβαλη και σκηνοθεσία του Μαρίνου Ξενοφώντος.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, προσφέροντας στο κυπριακό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει το ταλέντο και το έργο του Clementi, που παραμένει μέχρι σήμερα μια κρυμμένη αλλά εξαιρετική φωνή της σύγχρονης ευρωπαϊκής δραματουργίας.

Loader