Πρίγκιπας William: Αυτό το τραγούδι άκουγε μαζί με την μητέρα του Diana

Πρίγκιπας William: Αυτό το τραγούδι άκουγε μαζί με την μητέρα του Diana

Τα τρυφερά λόγια για την οικογένεια του

Ο πρίγκιπας William βρέθηκε καλεσμένος στο podcast “In Time to Walk” της Apple Music.

Ο πρίγκιπας δήλωσε πως μαζί με την σύζυγο του Kate Middleton μετέδωσαν την αγάπη τους για την μουσική και στα παιδιά τους. 

O πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι συχνά τραγουδούσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όταν αυτός και ο αδερφός του πρίγκιπας Harry πήγαιναν με το αυτοκίνητο στο σχολείο: 

«Ένα από τα τραγούδια που θυμάμαι πολύ και μου έχει κολλήσει όλο αυτό το διάστημα, και μέχρι σήμερα εξακολουθώ να το απολαμβάνω κρυφά, είναι το «The Best» της Tina Turner», μοιράστηκε δακρύζοντας ο Δούκας του Κέιμπριτζ ενώ περπατούσε στην περιοχή του Sandringham. το κτήμα της Βασίλισσας στο Νόρφολκ. «Καθισμένος στο πίσω κάθισμα και τραγουδώντας, ένιωθα μια πραγματική οικογενειακή στιγμή». 

Διάβασε Επίσης: Παραπάτησε στη σκάλα ο Πάπας 

Ο William, ο οποίος ήταν 15 ετών όταν πέθανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας το 1997, συνέχισε: «Η μητέρα μου, θα οδηγούσε τραγουδώντας με την όμορφη φωνή της. Θα βάζαμε ακόμη και τον αστυνομικό ασφαλείας στο αυτοκίνητο και κατά καιρούς θα τραγουδούσε και αυτός. Θα τραγουδούσαμε και θα ακούγαμε τη μουσική μέχρι τις πύλες του σχολείου όπου μας άφηναν». 

Ο William ανέφερε ότι τα δικά του παιδιά με τη σύζυγό του Kate Middleton έχουν ήδη κληρονομήσει την αγάπη της οικογένειάς του για τη μουσική. «Τα περισσότερα πρωινά υπάρχει μια τεράστια μάχη μεταξύ της Charlotte και του George για το ποιο τραγούδι παίζεται το πρωί», πρόσθεσε. 

Πηγή

Loader