Πρώτες εικόνες από το νέο, υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο της Κύπρου

Πρώτες εικόνες από το νέο, υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο της Κύπρου

Πρόκειται για το Radisson Beach Resort που ανοίγει σύντομα στην πόλη της Λάρνακας

Ένα νέο, υπερπολυτελές ξενοδοχείο ετοιμάζεται να ανοίξει το επόμενο διάστημα τις πόρτες του στην τουριστική περιοχή της Δεκέλειας στην Λάρνακα.

Το Radisson Beach Resort αποτελεί το νέο στολίδι της πόλης της Λάρνακας και βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Δεκέλειας. Ένα μοντέρνο κτηριακό συγκρότημα που προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου χώρου φιλοξενείας που αναμένεται να αλλάξει θετικά τον χαρακτήρα και το τουρισμό της ευρύτερης περιοχής. 

Εμείς εξασφαλίσαμε τις πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο της Λάρνακας μέσα από την σελίδα της Fluid Architecture στο Facebook. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό χώρο, με μεγάλη πισίνα, μικρές prive πισίνες, φοινικόδεντρα κοσμούν τους εξωτερικούς χώρους και είμαστε σίγουροι πως με το άνοιγμά του θα προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων. 

Το υπερπολυτελές εντυπωσιακό τουριστικό θέρετρο ξενοδοχείο βρίσκεται υπό τη διαχείριση της εταιρείας Sunnyseeker Hotels που έφερε την διεθνή αλυσίδα των Radisson Blu στην Κύπρο. Παράλληλα, πρόκειται για το πρώτο Beach Resort της διεθνούς αλυσίδας 

Radisson Hotel σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Οι εικόνες του νέου ξενοδοχείου μας δίνουν μια πρώτη γεύση των σύγχρονων και προσεγμένων εγκαταστάσεων που θα μπορέσουμε σύντομα να δούμε και από κοντά με το άνοιγμα του θερέτρου μέσα στο επόμενο διάστημα. 

1

6

7

9

1

9

Φωτογραφίες: Μηνάς Μηνά, Fluid Architecture

Loader