Πρώτη γεύση από το Squid Game 2

Πρώτη γεύση από το Squid Game 2

Η Επιστροφή του Παίκτη 456 - Προειδοποίηση και Ανατροπές στη Δεύτερη Σεζόν

Το Netflix κοινοποίησε ένα βίντεο όπου μαθαίνουμε για ορισμένες αναμενόμενες σειρές που θα επιστρέψουν μέσα στο 2024. Ανάμεσά τους, το Squid Game παρουσίασε ένα teaser, προσφέροντας μια πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον νικητή του πρώτου παιχνιδιού, τον 'Παίκτη 456', στο αεροδρόμιο, επικοινωνώντας με έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος τον προειδοποιεί ότι θα μετανιώσει για τις ενέργειές του.

Να θυμίσουμε ότι στη δεύτερη σεζόν θα γνωρίσουμε νέα πρόσωπα, αλλά και την επιστροφή ορισμένων χαρακτήρων, όπως ο Lee Byung-hun ως Front Man, ο μασκοφόρος αρχηγός της οργάνωσης πίσω από τα παιχνίδια, ο Wi Ha-jun ως Hwang Jun-ho, ένας ντετέκτιβ που διείσδυσε στη διοργάνωση αναζητώντας τον αδελφό του, και ο Gong Yoo ως ο μυστηριώδης άνδρας με το κοστούμι που στρατολόγησε τον Gi-hun για τον θανατηφόρο διαγωνισμό.

Στο trailer του Netflix για το 2024, παρουσιάζονται επίσης νέες σεζόν των The Umbrella Academy και το 2ο μέρος της ταινίας Rebel Moon. Επίσης, ανακαλύπτουμε το νέο μεγάλο project με την ονομασία Atlas, με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez. Το Bridgerton επιστρέφει και θα χωριστεί σε δύο μέρη, ενώ αναμένουμε τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Cobra Kai.  

 

Τι απουσιάζει;

Δυστυχώς, δεν περιλαμβάνονται η 5η σεζόν του Stranger Things και η 2η σεζόν της Wednesday στο πρόγραμμα για το έτος, με τα γυρίσματα της τελευταίας να ξεκινούν τον Απρίλιο.

 

Kείμενο: Τάσος Σταυρίδης

πηγή κεντρικής φώτο

Loader