Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κέιτ Μίντλετον - Η πρώτη εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις του Χάρι

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κέιτ Μίντλετον - Η πρώτη εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις του Χάρι

Ο πρίγκιπας την κατηγόρησε για «στερεοτυπική συμπεριφορά» απέναντι στη Μέγκαν

Αυστηρή και χωρίς κανένα χαμόγελο εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον για πρώτη φορά από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε στη δημοσιότητα σωρεία ισχυρισμών για την κακή σχέση της με τη Μέγκαν Μαρκλ στα αποκαλυπτικά απομνημονεύματά του.

Ο Δούκας του Σάσεξ έδωσε την πρώτη του πλήρη περιγραφή για το περίφημο περιστατικό με το φόρεμα της παράνυμφου Σάρλοτ η οποία "έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι επειδή της ήταν τεράστιο", επιμένοντας ότι η ένταση προέκυψε από την κουνιάδα του και όχι από τη σύζυγό του. Όπως είπε ο Χάρι, η Κέιτ εκνευρίστηκε επειδή η Μέγκαν δεν της απάντησε αμέσως για να λύσουν το πρόβλημα.

Ακόμα, ο Χάρι κατηγόρησε την Κέιτ για "στερεοτυπική συμπεριφορά" απέναντι στη Μέγκαν επειδή ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός -που πρωταγωνίστησε στο αμερικανικό σόου Suits - και είναι διαζευγμένη και διφυλετική, λέγοντας ότι τους εμπόδιζε να την καλωσ ορίσουν στην οικογένεια.

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι. 

 

Πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τη Μέγκαν, ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει ότι έβλεπε τη γυναίκα του αδερφού του ως "την αδερφή που δεν είχε ποτέ". Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ άρχισαν να βγαίνουν το 2003. Έκτοτε οι δυο τους τα πήγαιναν πολύ καλά, με την τριάδα να εμφανίζεται πολύ δεμένη.

Ο Δούκας του Σάσεξ επιμένει ότι ο καβγάς ξεκίνησε από την Κέιτ, η οποία φέρεται να ενοχλήθηκε που η Μέγκαν δεν της είχε απαντήσει αμέσως για ένα θέμα σχετικά με το φόρεμα της παράνυμφου της, πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Η Κέιτ ισχυρίστηκε ότι η Σάρλοτ "έκλαψε όταν δοκίμασε το φόρεμα στο σπίτι", αλλά δεν ήταν πρόθυμη να επισκεφτεί τον σχεδιαστή της Μέγκαν, ο οποίος ήταν διαθέσιμος να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στα φορέματα, ενώ η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν απασχολημένη με τη δημόσια διαμάχη με τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ.

Ο Χάρι γράφει ότι η Μέγκαν έλαβε ένα μήνυμα από την Κέιτ τέσσερις ημέρες πριν από το γάμο, όπου έλεγε ότι τα φορέματα χρειάζονταν αλλαγές, καθώς είχαν ραφτεί στο χέρι από μετρήσεις μόνο χωρίς πρόβα".

"Η Μεγκ δεν απάντησε αμέσως στην Κέιτ", λέει οΧάρι. "Ναι, είχε ατελείωτα θέματα σχετικά με τον γάμο, αλλά κυρίως αντιμετώπιζε το χάος γύρω από τον πατέρα της. Έτσι το επόμενο πρωί έστειλε μήνυμα στην Κέιτ ότι ο μόδιστρος μας ήταν δίπλα."

Συνεχίζει, γράφοντας ότι η Κέιτ παραπονέθηκε:

"Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι."

Στη συνέχεια η Μέγκαν απάντησε: "Σωστά, και σου απάντησα ότι ο ράφτης είναι εδώ από τις 8 το πρωί. Μπορείς να φέρεις τη Σάρλοτ να το διορθώσει, όπως κάνουν οι άλλες μαμάδες;"

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι η Κέιτ απάντησε: "Όχι, όλα τα φορέματα πρέπει να φτιαχτούν από την αρχή", προσθέτοντας ότι είχε μιλήσει με τον "δικό της σχεδιαστή γάμου" που είχε συμφωνήσει μαζί της.

"Η Μεγκ ρώτησε αν η Κέιτ γνώριζε τι της συνέβαινε εκείνη τη στιγμή", γράφει ο Χάρι.

"Με τον πατέρα της. Η Κέιτ είπε ότι γνώριζε καλά, αλλά τα φορέματα... και ο γάμος ήταν σε τέσσερις μέρες!"

Ισχυρίζεται επίσης ότι η Κέιτ είχε "προβλήματα με τον τρόπο που η Μέγκ σχεδίασε τον γάμο της".

Ο Δούκας γράφει ότι η σύζυγός του απάντησε: "Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Εάν το φόρεμα δεν της ταιριάζει, παρακαλώ πήγαινε τη Σάρλοτ να δει τον Ajay. Περιμένει όλη μέρα."

Στην οποία η Κέιτ λέγεται ότι απάντησε απλώς: "Καλά".

Ο Χάρι λέει ότι έφτασε στο σπίτι λίγο μετά τη συζήτηση, όπου βρήκε τη Μέγκαν "στο πάτωμα να κλαίει με λυγμούς". Λέει ότι ενώ "τρόμαξε" που την είδε τόσο αναστατωμένη, της είπε ότι "η Κέιτ δεν είχε κακή πρόθεση".

Αυτό υποτίθεται ότι αποδείχθηκε όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκε το ζευγάρι το επόμενο πρωί με λουλούδια και μια κάρτα που έγραφε συγγνώμη.

Υπήρξαν αρκετές εκδοχές γεγονότων σχετικά με αυτή τη διαμάχη μεταξύ της Μέγκαν και της Κέιτ, με ισχυρισμούς που ανέφεραν ότι στην πραγματικότητα η Μέγκαν ήταν αυτή που έκανε την Κέιτ να κλάψει.

Η πρόταση ώθησε τους Σάσεξ να ζητήσουν από το γραφείο Τύπου τους να προβεί σε διόρθωση, ωστόσο, απορρίφθηκε, με τους αξιωματούχους να λένε ότι θα πυροδοτούσε περισσότερα ερωτήματα σχετικά με το περιστατικό και θα δημιουργούσε προηγούμενο στο να κάνουν δηλώσεις για ιδιωτικά θέματα, κάτι που δεν κάνουν ποτέ.

 

Πηγή

 

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Loader