Σε σειρά του colgate-smile Αντρέα Γεωργίου θα παίξει η Μπρουκ  

Σε σειρά του colgate-smile Αντρέα Γεωργίου θα παίξει η Μπρουκ  

H γνωστή Μπρουκ, ναι, ναι

Αντρέα Γεωργίου έπαθε η Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία, η οποία όχι μόνο υπάρχει ακόμα αλλά εμφανισιακά μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω της, αν θυμηθεί κανείς πως μετράμε 25 και πλέον χρόνια από τα νάιντις βράδια που σκοτώναμε εγκεφαλικά κύτταρα μαζί της στο ΡΙΚ.

Σε γλυκούλικο βίντεο - σέλφι που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο instagram, και που φαίνεται να το έφτιαξε ειδικά για την πάρτη μας, η Μπρουκ (αληθινό όνομα Katherine Kelly Lang) μας επιβεβαιώνει καταρχάς πως είναι η Μπρουκ (τύπου γνώριμη είναι η φάτσα που βλέπεις, δεν είμαι οφθαλμαπάτη) και πως μας μιλά από το  καμαρίνι της στο στούντιο του CBS στο Χόλιγουντ, όπου εργάζεται.

Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, μας πληροφορεί χαρούμενη, «έχω δεχτεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Αντρέα Τζεορτζίου για να έρθω στην Κέρκυρα και να παίξω στις Οκτώ Λέξεις» . The show looks amazing, επισημαίνει η Μπρουκ, είναι καλογυρισμένο και θα έχω την ευκαιρία να εργαστώ με τον Αντρέα Τζεορτζίου.

Βουαλά λοιπόν το insta ποστ του Αντρέα μας, ο οποίος βεβαίως αναδημοσίευσε:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Loader