Sex Education: Αυτή η πρωταγωνίστρια δεν επιστρέφει στην 4η σεζόν

Μία από τις προσωπικότητες που ξεχώρισαν στη σειρά αποχωρεί

Η σειρά πρόκειται να επιστρέψει για 4η σεζό με πολλές αγγαλές, ανατραπτική πλοκή και απώλειες. Ο λόγος για την Patricia Allison, η οποία παίζει την “Ola” από την πρώτη σεζόν του Sex Education. Η ίδια η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο podcast Capital Xtra breakfast με τους Yinka και Shayna-Marie, όπου και αποκάλυψε ότι δε θα βρίσκεται στη νέα σεζόν της αγαπημένης κι επιτυχημένης σειράς της πλατφόρμας.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δε θα βρίσκομαι στην 4η σεζόν του Sex Education. Μου άρεσε πολύ ο χρόνος που είχα στο Sex Education και λυπάμαι πολύ που το λέω. Το κάνω τρία χρόνια και το έχω λατρέψει. Έπρεπε να πω αντίο κάποια στιγμή».

 

 

Η Ola ήταν μία προσωπικότητα που είχε σημαντικό ρόλο στο Sex Education και σίγουρα ήταν ένα σημαντικό μέλος της πρωταγωνιστικής παρέας. 

Διάβασε Επίσης: 365 Days: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τρίτης ταινίας

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η σεζόν 4 του Sex Education στο Netflix, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι στις αρχές ή τα μέσα του 2023. Επίσης, εκείνο που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι εάν η τέταρτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Η νέα παριζιάνικη ταινία του Γούντι Άλεν