Σχολείο πας; Κουβερτούλα να πάρεις

Σχολείο πας; Κουβερτούλα να πάρεις

Πάμε να δούμε τι άλλο μπορούν να πάρουν τα παιδιά μαζί τους στο σχολείο τώρα που τα παράθυρα στις τάξεις πρέπει να είναι ανοιχτά για να μην γίνεται διασπορά κορωνοϊο.

Αγαπητοί γονείς ανηλίκων, μετά τη θεϊκή χθεσινή δήλωση του Υπουργού Κουβέρτας (δες ξανά και ξανά και ξανά εδώ) η ομάδα μας έχει ετοιμάσει προτάσεις για τα παιδιά σας σε περίπτωση που η δική σας φαντασία δεν οργιάζει.

Πάμε να δούμε τι άλλο μπορούν να πάρουν τα παιδιά μαζί τους στο σχολείο τώρα που τα παράθυρα στις τάξεις πρέπει να είναι ανοιχτά για να μην γίνεται διασπορά κορωνοϊού:

Βατραχοπέδιλα (ή “βατροχοπεδιλάκια” όπως θα έλεγε ο Υπουργός) Ξέρετε εκείνες τις τρεις μέρες τον χρόνο που βρέχει καρεκλοπόδαρα στην Κύπρο και μας παίρνει και μας σηκώνει, όχι ο δαίμονας, οι παγετώνες της μεσογείου. Εκείνες τις μέρες, με ανοιχτά τα παράθυρα, κι όταν η βροχούλα θα μπαίνει κατευθείαν στις τάξεις, μπορείτε να προμηθεύσετε τα παιδιά σας με βατραχοπέδιλα έτσι ώστε να μην βραχούν και να πουντιάσουν τα καημένα.  56y7

Ανοιχτά παράθυρα και αέρηδες τρελούτσικοι είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να αρπάξουν όχι μόνο κορωνοϊό αλλά κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μην πτοείστε, το υπουργείο θα μας προμηθεύσει με τα λεγόμενα σκουφάκια beanies που προστατεύουν και ζεσταίνουν κεφαλάκι και αυτάκια. 3456

Ανοιχτά παράθυρα και τα μυαλά στα κάγκελα, κι η κουβέρτα δεν αρκεί, στα σχολεία θα προσφέρεται και τσάι, είκοσι πέντε γεύσεις στο σύνολο για να μπορούν τα μικρά μας να επιλέξουν το φρούτο ή βότανο της αρεσκείας τους. r34567

Εξακολουθεί το παιδί σας να κρυώνει με τα ανοιχτά παράθυρα και να παραπονιέται το μούλικο; Όλα έχουν να κάνουν με την ψυχολογία, καλοί μας φίλοι, πείτε του ότι φέτος θα ταξιδέψουμε διαδραστικά στον Βόρειο Πόλο για να πάρουμε τα δώρα μας από τον Αγιοβασίλη γιατί λόγω covid έχει ακυρώσει τις πτήσεις του.

Ας μην είμαστε όμως υπερβολικοί, μανούλες και πατερούληδες, θα τεστάρουμε πρώτα την κουβερτούλα (ξανά το βίντεο εδώ) και βλέπουμε. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Τρικούβερτο το γλέντι στο κυπριακό ίντερνετ


 

Loader