Σήμερα γνωρίζουμε το συγκρότημα Εν Ψυχρώ

Σήμερα γνωρίζουμε το συγκρότημα Εν Ψυχρώ

Το Jam Lab στο δεύτερο επεισόδιο καταπιάνεται με το ελληνικό hardcore

H νέα εκπομπή που είναι διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα της Digital, καταπιάνεται με διαφορετικά είδη μουσικής, με ζωντανές εκτελέσεις από ντόπιες μπάντες και καλλιτέχνες, καθώς και σύντομες συνεντεύξεις σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Γέττος (μάθε περισσότερα για τον Βαγγέλη ΕΔΩ ) μάς συστήνει το συγκρότημα Εν Ψυχρώ, αποτελούμενο από τους Γιώργο Καρακασιάν (φωνή/κιθάρα), Τεύκρο Αριστοκλέους (μπάσο) και Σωκράτη Κάρουλα (τύμπανα). 

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2011 με αρχική σύνθεση τους Γιώργο Καρακασιάν (φωνή/κιθάρα), Μάριο 'Punkunin' (μπάσο/φωνή), Στέφανο (κιθάρα/φωνή) και Αχιλλέα (τύμπανα/φωνή).

Η πρώτη περίοδος της πορείας της μπάντας κράτησε μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2014, με αρκετές live εμφανίσεις σε Κύπρο και Ελλάδα, καθώς και πετυχημένες κυκλοφορίες. Μετά το 2015 και την παύση ενός χρόνου, το συγκρότημα σχηματίστηκε εκ νέου με τη σημερινή του μορφή. Οι κυκλοφορίες της δεύτερης περιόδου είναι η "Ρημαγμένη γη" που περιέχει πέντε κομμάτια και το digital EP με τίτλο "Δυστοπία"

Μέσα σε μισή ώρα που διαρκεί το Jam Lab, οι Εν Ψυχρώ υπόσχονται να σε ταξιδεύσουν μουσικά, ενώ έχεις τη δυνατότητα να τους γνωρίσεις λίγο καλύτερα μέσα από τη χαλαρή συζήτησή τους με τον Βαγγέλη Γέττο. 

Διάβασε ακόμη: Oι εκπληκτικοί Minus One έρχονται στο Jam Lab 

Δες πιο κάτω το 2ο επεισόδιο του Jam Lab 

 

 

Loader