Σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση στην οικογένεια Gucci 

Σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση στην οικογένεια Gucci 

Κληρονόμος του οίκου μηνύει τρεις συγγενείς της 

Κατηγορεί τον πρώην πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση και τη  μητέρα και την γιαγιά της για συνενοχή και απόκρυψη.

Η Πατρίτσια Γκούτσι, κόρη του Αλντο Γκούτσι και μητέρα της Ζαρίνι.

Η 35χρονη Αλεξάνδρα Ζαρίνι, εγγονή του Αλντο Γκούτσι, ο οποίος μετέτρεψε την ομώνυμη, οικογενειακή επιχείρηση δερματίνων ειδών σε παγκόσμιο κολοσσό, κατηγορεί τον πρώην πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση και τη  μητέρα και την γιαγιά της για συνενοχή και απόκρυψη. 

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, στο Λος Αντζελες, ο πρώην πατριός της, Τζόζεφ Ρουφάλο, μουσικός παραγωγός που είχε συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Πρινς και οι Earth, Wind & Fire, άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά όταν ήταν μόλις έξι ετών και συνέχισε για τα επόμενα 16 χρόνια.  

sadw

Στή μήνυσή της η Ζαρίνι υποστηρίζει ότι ο Ρούφαλο ξάπλωνε γυμνός στο κρεβάτι της όταν ήταν παιδί και έφηβη και την θώπευε απρεπώς με διάφορους τρόπους. Η δε μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, όπως και η γιαγιά της, ήξεραν τι συνέβαινε, αλλά την απειλούσαν για να μην αποκαλύψει την κακοποίηση.

Ειδικά για τη μητέρα της, η Ζαρίνι υποστηρίζει ότι όχι απλώς ήξερε, αλλά την χτυπούσε συστηματικά και επέτρεπε στον πρώην σύζυγό της να την βιντεοσκοπεί γυμνή στο μπάνιο. 

fdffd
Η Patricia και ο Aldo Gucci το 1982

Με γραπτή δήλωσή της στους New York Times, η Πατρίτσια Γκούτσι δηλώνει συντετριμμένη για τις πράξεις του πρώην συζύγου της, αλλά αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της.

″Λυπάμαι βαθύτατα για τον πόνο που προκάλεσε ο Τζόζεφ Ρούφαλο στην Αλεξάνδρα” γράφει η μητέρα της Ζαρίνι. ”Τα όσα της έκανε είναι ασυγχώρητα και ένιωσα συντετριμμένη όταν μου τα αποκάλυψε στο γραφείο του οικογενειακού γιατρού μας, στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2007. Εβαλα αμέσως μπροστά τις διαδικασίες διαζυγίου από τον κ. Ρούφαλο και άρχισα την προσπάθεια θεραπείας της οικογένειάς μου μέσω ψυχανάλυσης. Είμαι συντετριμμένη και με την κατηγορίες εναντίον μου και εναντίον της γιαγιάς της, οι οποίες είναι απολύτως ψευδείς.”

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Ρούφαλο αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι κατά την διάρκεια του γάμου του με την Πατρίτσια Γκούτσι, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του ανησυχούσαν πολύ σοβαρά για την ψυχική υγεία της Ζαρίνι κι έλαβαν διάφορα μέτρα ”για την αντιμετώπιση της ανισορροπίας της. Προφανώς, οι προσπάθειές τους απέτυχαν...”

Πηγή

Loader