Σκίουρος δέχεται body shaming

Σκίουρος δέχεται body shaming

Τον αποκαλούν «Fatty McFatterson»

Το υπέροχο ζωάκι παραμορφώθηκε από το πολύ φαγητό.

Ο άνθρωπος, από ό,τι φαίνεται, δεν είναι το μόνο είδος που έβαλε περιττά κιλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μερικοί σκίουροι άφησαν τον εαυτό τους να ξεφύγει επίσης.

Πολλοί σκίουροι έφαγαν καλά αυτό το φθινόπωρο στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά ένας από αυτούς φούσκωσε τόσο πολύ, που του δόθηκε το παρατσούκλι, «Fatty McFatterson».

Οι περισσότεροι σκίουροι τρέχουν στη φύση, αλλά ο συγκεκριμένος επέλεξε μια πιο εύκολη οδό. Κούρνιασε κάτω από ένα δέντρο και εκμεταλλεύτηκε την αφθονία των σπόρων που έπεφταν από τις ταΐστρες των πουλιών.

Αποδεικνύεται ότι πολλά μικρόσωμα τρωκτικά δεν είναι και τόσο μικρόσωμα όταν βρίσκουν άφθονα φουντούκια, βελανίδια, μανιτάρια και ξηρούς καρπούς, όπως συνέβη το φετινό φθινόπωρο, εξηγεί ο ειδικός στα γουνοφόρα ζώα, Σένεβελ Γουέμπ, από το τμήμα άγριας ζωής και αλιείας της ενδοχώρας του Μέιν.

24244224
VIA ASSOCIATED PRESS

«Πολλά είδη άγριας ζωής μπορούν να αποκομίσουν κάποια επιπλέον κιλά, αλλά η παχιά, χνουδωτή γούνα τους μπορεί να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα το χειμώνα», διευκρινίζει.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα θηλαστικά, οι σκίουροι δεν πέφτουν σε χειμερία νάρκη, αν και περνούν αρκετό χρόνο στις φωλιές τους όταν ο καιρός γίνεται ψυχρός.

Πηγή

Loader