«Social Distance» μας υπόσχεται το Netflix

«Social Distance» μας υπόσχεται το Netflix

Ετοιμάζει σειρά για την κοινωνική αποστασιοποίηση

To Netflix ετοιμάζει σειρά για το social distancing.

Ακολουθώντας το παράδειγμα αρκετών καλλιτεχνών και το Netflix αποφάσισε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, να γυρίσει μια νέα σειρά με θέμα την κοινωνική αποστασιοποίηση κι έτσι να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο θέμα, που έχει προκύψει στη βιομηχανία του θεάματος σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να γίνουν νέες παραγωγές.

Η νέα σειρά λοιπόν θα ονομάζεται «Social Distance» και θα εξερευνά τις εμπειρίες ανθρώπων, στην εποχή της καραντίνας. Τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή και το καθένα θα πραγματεύεται ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων. Δεν υπάρχουν όμως ακόμα πληροφορίες για το καστ ή για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

try65

Οι δημιουργοί της σειράς «Orange is the New Black» -Jenji Kohan, Tara Herrmann και Hilary Weisman Graham- που έχουν αναλάβει το όλο εγχείρημα, δήλωσαν στο Twitter: «Η δουλειά μας ως αφηγητές είναι να αντικατοπτρίζουμε την πραγματικότητα και σε αυτή τη νέα, παράξενη, συγκεχυμένη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, αναζητούμε με πάθος έναν τρόπο να μείνουμε ενωμένοι, καθώς όλοι παραμένουμε σε απόσταση. Έχουμε εμπνευστεί μια σπονδυλωτή σειρά με ιστορίες από την παρούσα χρονική στιγμή που ζούμε -τις μοναδικές, προσωπικές, βαθιά ανθρώπινες ιστορίες που δείχνουν πώς είναι να ζούμε χώρια, αλλά και μαζί. Προκαλούμε τον εαυτό μας να κάνουμε κάτι νέο. Θα δημιουργήσουμε την σειρά ψηφιακά, έτσι ώστε το καστ και το συνεργείο μας να είναι υγιές και ασφαλές». 

Οι σεναριογράφοι λοιπόν δεν θα συναντηθούν ποτέ από κοντά, ο σκηνοθέτης Diego Velasco θα σκηνοθετεί εξ' αποστάσεως τους ηθοποιούς, οι οποίοι μόνοι τους θα κινηματογραφούν τις σκηνές τους στο σπίτι τους, και η παραγωγός θα οργανώσει από το σαλόνι της την όλη διαδικασία, αποδεικνύοντας ότι τελικά η απόσταση μπορεί να μας φέρει πιο κοντά.

Πηγή

Loader