Σοκ και παγωμάρα: «Δεν είστε όλες θύματα και άγγελοι»

Σοκ και παγωμάρα: «Δεν είστε όλες θύματα και άγγελοι»

Σφοδρές αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά από σημερινές τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου και αυτόχειρα στη Ρόδο

«Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος»

Σοκ, παγωμάρα και οργή προκλήθηκε σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Αντέννα Ελλάδος, όπου μίλησε τηλεφωνικώς ο θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου και αυτόχειρα στη Ρόδο.

Σε κάποιο σημείο η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά εκρήγνυται, ακούγοντας τις πολύ προβληματικές για να γίνουν πιστευτές τοποθετήσεις του συγγενή του γυναικοκτόνου, που όπως εύστοχα σημείωσε ο Γ. Λιάγκας «αυτές ακριβώς είναι οι απόψεις που δημιουργούν γυναικοκτόνους και δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος».

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια», ανέφερε ο θείος του δράστη.

«Για να φτιάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα» δήλωσε.

Καταλήγοντας, είπε ακόμη πως "δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη".

Στο άκουσμα των λεγομένων του θείου του 40χρονου, η πρώην σύντροφός του, είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Θάνο Βάγιο, ότι η ίδια "είχε ενημερώσει την οικογένεια του δράστη για την κακοποιητική συμπεριφορά του και ότι χρειάζεται να τον παρακολουθήσει ψυχολόγος" και ο συγκεκριμένος συγγενής της, της απάντησε "εσύ κοπέλα μου, χρειάζεσαι ψυχολόγο. Ο Κώστας είναι μια χαρά".

Η αντίδραση στο στούντιο του Αντέννα

 

Οι απίστευτες αυτές δηλώσεις προκάλεσαν σόκ και παγωμάρα στο στούντιο του Αντέννα, με τη Φαίη Σκορδά, που ακούστηκε κάποια στιγμή να σχολιάζει "μα τι λέει αυτός;".

Στην συνέχεια της εκπομπής και κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη, η Φαίη Σκορδά σχολίασε ότι "κάποιος θα νόμιζε πως είναι φάρσα αυτό".

"Έχω πάθει σοκ, δεν το πιστεύω", είπε μετά για τις δηλώσεις του θείου του δολοφόνου και αυτόχειρα.

Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει, είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το απόσπασμα που έγινε viral:

Loader