Spiderhead: Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς απέκτησε επίσημο trailer

Spiderhead: Η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς απέκτησε επίσημο trailer

Ο Chris Hemsworth και ο Miles Teller δοκιμάζουν τα όρια της επιστήμης

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Spiderhead με τον Chris Hemsworth να βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το νέο επιστημονικό θρίλερ βασίζεται στο διήγημα του George Saunder, «Escape From Spiderhead». Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου στο Netflix.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Πλοκή:

Ο Miles Teller (έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο) είναι κρατούμενος στο υπερσύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα, σχεδιασμένο από τον εφευρέτη Steve Abnesti (Chris Hemsworth), που βρίσκεται σε ένα πανέμορφο νησί και προσφέρει στους κρατουμένους του μειωμένες ποινές φυλάκισης και καλά καταλύματα, με ένα τίμημα. Κάθε κρατούμενος φοράει μια χειρουργικά προσαρτημένη πειραματική συσκευή που χορηγεί φάρμακα που αλλάζουν τον εγκέφαλo τους.

Αν και ο Abnesti είναι πεπεισμένος ότι το έργο του θα σώσει ζωές, τα πειράματα που κάνει στους ασθενείς του αρχίζουν να δοκιμάζουν τα όρια της ελεύθερης βούλησης. Όταν δύο υποκείμενα, ο Steve (Teller) και η Lizzy (Jurnee Smollett) δημιουργούν μια ρομαντική σχέση, οι δύο τους αρχίζουν να επαναστατούν εναντίον του και των προσπαθειών του να τους προγραμματίσει.

Διάβασε Επίσης: O Nicholas Sparks επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με 3 νέες ταινίες

 

Πηγή

 

Πηγή φωτό

Loader