Το σπίτι από τον «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» πουλήθηκε

Το σπίτι από τον «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» πουλήθηκε

Το ποσό πώλησης του

Το σπίτι βρίσκεται στο Λος Άντζελες και χτίστηκε το 1919.

Ένα από τα πιο εμβληματικά σπίτια πουλήθηκε έναντι 2,98 εκατ. δολαρίων. Το σπίτι άλλαξε μορφή εσωτερικά μετά την ταινία, ωστόσο το εξωτερικό κομμάτι είναι σχεδόν το ίδιο. Η τιμή του είναι αρκετά ακριβή σε σχέση με άλλα σπίτια της περιοχής.

Παρόλο που στην ταινία του Γουές Κρέιβεν είναι γνωστό ως 1428 Elm St., μία οικογενειακή κατοικία στο Οχάιο, στην πραγματικότητα το σπίτι βρίσκεται στην πλατεία Spaulding του Λος Άντζελες. Χτίστηκε το 1919 σε ολλανδικό αποικιακό στιλ, με τρία υπνοδωμάτια, ξενώνα και πισίνα. Μπορεί να έχει ανακαινισθεί μετά την κυκλοφορία της ταινίας, ωστόσο, εξωτερικά παραμένει ίδιο, με την πόρτα, βέβαια, να βάφεται μαύρη.

Διάβασε Επίσης: "Yeezy Gap Enginnered by Balenciaga”: Η νέα συνεργασία του Kanye West 

Σύμφωνα με το Realtor.com, όπου ήταν καταχωρημένο το σπίτι, είναι περίπου 98% πιο ακριβό από τις κοντινές κατοικίες. Το σπίτι ανήκε στη σκηνοθέτις των «Hustlers», Λορέν Σκαφάρια, η οποία το αγόρασε το 2013, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Αρχικά κυκλοφόρησε στην αγορά το φθινόπωρο προς 3,25 εκατομμύρια δολάρια με τις προσφορές να λήγουν τα μεσάνυχτα του Halloween, ανέφερε η εφημερίδα.

Πηγή

Loader