Το σπίτι με τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Το σπίτι με τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ζευγάρι στη Γερμανία κατέρριψε (ξανά) το ρεκόρ

Οι Thomas και Susanne Jeromin έστησαν 444 χριστουγεννιάτικα δέντρα στο 100 τ.μ. σπίτι τους.

Η οικογένεια Jeromin είναι γνωστή για την αγάπη της για τα Χριστούγεννα, και τα τελευταία δύο χρόνια έχουν καταρρίψει το ρεκόρ για τα «περισσότερα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ένα μέρος».

Σύμφωνα με το Rekord-Institut für Deutschland, οι Susanne και Thomas Jeromin κατέρριψαν το ρεκόρ με 444 σε ένα μόνο μέρος, το 100 τ.μ. σπίτι τους στη Γερμανία.

Πώς, όμως, κατάφεραν να στολίσουν και να αγοράσουν τόσα δέντρα; Η απάντηση είναι πως ξεκινούν από νωρίς.

Η οικογένεια Jeromin αρχίζει να συγκεντρώνει και να διακοσμεί το σπίτι της για τις γιορτές ήδη από τον Σεπτέμβριο και έχει γίνει διάσημη για την «χειμερινή χώρα των θαυμάτων», όπως την αποκαλεί, με δεκάδες κόσμου να ταξιδεύουν στο Rinteln-Volksen της Γερμανίας κάθε χρόνο για να επισκεφτούν το σπίτι τους.

Η οικογένεια είχε επισκέπτες μέχρι και από την Ιαπωνία, που ήρθαν για να δουν το σπίτι τους, αν και αυτές οι επισκέψεις σταμάτησαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Είναι κοινό μυστικό ότι η οικογένεια Jeromin δεν χορταίνει χριστουγεννιάτικα δέντρα. Και πάντα εκπλήσσομαι με το πόση αφοσίωση και δημιουργικότητα βάζουν στη διακόσμηση. Κάθε δέντρο φαίνεται διαφορετικό», είπε ο Olaf Kuchenbecker, που πιστοποίησε το ρεκόρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Guardian (@guardian)

Πηγή

Loader