Squid Game 2: Μπαίνουν ακόμη 8 νέα πρόσωπα

Squid Game 2: Μπαίνουν ακόμη 8 νέα πρόσωπα

Τα γυρίσματα ξεκινούν αργότερα εντός του 2023

Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" ή αλλιώς Squid Game όπως είναι γνωστή η σειρά του Netflix παγκοσμίως θα επιστρέψουν για έναν νέο πιο θανατηφόρο γύρο. Στο πλαίσιο του TUDUM 2023 είχαμε μάθει μερικά από τα ονόματα που θα επέστρεφαν από τον 1ο κύκλο και μερικά από τα καινούργια που θα πρωτοεμφανιστούν στην 2η σεζόν.

 

Σήμερα όμως το Netflix ανακοίνωσε 8 ακόμη ονόματα για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του Squid Game, τα οποία ολοκληρώνουν κιόλας το cast. Οι νέες προσθήκες είναι λοιπόν οι εξής: Park Gyu-young (Sweet Home), Jo Yu-riKang Ae-sim (Move to Heaven), Lee David (The Fortress και Svaha: The Sixth Finger), Lee Jin-uk (Miss Granny και Sweet Home), Choi Seung-hyun (Tazza: The Hidden Card και Commitment), Roh Jae-won (Missing Yoon και Ditto), και Won Ji-an (D.P.).

Τα παραπάνω ονόματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά που μάθαμε εν μέσω του TUDUM 2023 και είναι οι Yim Si-wanKang Ha-neulPark Sung-hoon και Yang Dong-geun, οι οποίοι θα υποδυθούν νέους διαγωνιζόμενους στα παιχνίδια. Τα ονόματα των χαρακτήρων τους και οι ιστορίες τους δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά σίγουρα αναμένεται να φέρουν περισσότερο δράμα και αγωνία στη σειρά.

Έγινε γνωστό επίσης ότι όλοι οι ηθοποιοί βρέθηκαν πρόσφατα για το πρώτο table read, δηλαδή την ανάγνωση του σεναρίου της 2ης σεζόν, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα εντός του 2023

Φυσικά θα επιστρέψουν και αρκετά γνωστά πρόσωπα από την πρώτη, όπως ο Lee Jung-jae ως Seong Gi-hun (Παίκτης 456), όντας κεντρικός πρωταγωνιστής που επέζησε από τα παιχνίδια και ορκίστηκε να εκθέσει τους διοργανωτές, ο Lee Byung-hun ως ο Front Man, ο μασκοφόρος αρχηγός της οργάνωσης πίσω από τα παιχνίδια, ο Wi Ha-jun ως Hwang Jun-ho, ένας ντετέκτιβ που διείσδυσε στη διοργάνωση αναζητώντας τον αδελφό του και ο Gong Yoo ως ο μυστηριώδης άνδρας με το κοστούμι που στρατολόγησε τον Gi-hun για να παίξει στο θανατηφόρο διαγωνισμό.

Η 2η σεζόν του Squid Game θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2024, φιλοδοξώντας να γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία, αφού δίχως υπερβολή η πρώτη σεζόν εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. Η σειρά του Netflix είχε επαινεθεί για τη συναρπαστική πλοκή και το κοινωνικό της σχόλιο.

Για την ιστορία, το Squid Game έχει επίσης εμπνεύσει ένα spin-off ριάλιτι με τίτλο Squid Game: The Challenge, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix το Νοέμβριο του 2023.

 

Πηγή

Loader