Στα σκαριά χώρος εκδηλώσεων αξίας €890.000 στη Λάρνακα

Στα σκαριά χώρος εκδηλώσεων αξίας €890.000 στη Λάρνακα

Θα έχει χωρητικότητα περίπου 150 άτομων

Διαγωνισμό για την δημιουργία χώρου εκδηλώσεων/αναψυχής στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερό προκήρυξε ο Δήμος Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαγωνισμού, το κόστος του έργου ανέρχεται στις €890.000, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «ΘΑλΕΙΑ 2021-2027», την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Δήμο Λάρνακας.

τυ

Όσο αφορά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 15 μήνες από την ημερομηνία έναρξης του έργου, με τις προσφορές να πρέπει να υποβληθούν  μέχρι τις 12 το μεσημέρι της 14ης Οκτώβριου 2022, στον χώρο του διαγωνισμού στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων (eProcurement).

Τι αφορά το έργο

Όπως αναφέρεται, η κατασκευή του χώρου εκδηλώσεων/αναψυχής στον κυβερνητικό οικισμό Τσιακκιλερό αποσκοπεί στην δημιουργία παιδότοπου και ζώνης ενεργούς ψυχαγωγίας και αθλοπαιδιών, κατασκευή ανοικτού αμφιθεάτρου με καθίσματα χωρητικότητας περίπου 150 ατόμων και κατασκευή αναψυκτήριου και χώρων υγιεινής.

υτ

Επιπλέον σημειώνεται ότι θα γίνει εγκατάσταση φωτισμού με νέας τεχνολογίας αντιβανδαλιστικού τύπου φωτιστικών, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, φύτευση για ενίσχυση του πρασίνου και υπογειοποίηση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας, δηλαδή συστήματα, ύδρευσης και άρδευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροδότησης.

δφ

 

Πηγή: Brief.cy

Loader