Στη «Μάχη των Ζευγαριών» μπήκαν οι Κύπριοι «Island Escapers»

Στη «Μάχη των Ζευγαριών» μπήκαν οι Κύπριοι «Island Escapers»

Τους αναγνωρίσαμε από το τρέιλερ του reality που προωθείται ως το νέο παιχνίδι τύπου «The Bachelor»

Το νέο, «υποσχόμενο» τηλεπαιχνίδι στον Alpha, κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου, ονομάζεται «Battle of the Couples» και μέσα θα υπάρχουν και Κύπριοι όπως ανακαλύψαμε από το τρέιλερ που μόλις είδαμε. 

Μάλιστα, το ζευγάρι που αναγνωρίσαμε, δεν το γνωρίζουμε για πρώτη φορά αφού διατηρεί ένα δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, ως οι «Island Escapers».  Είναι δύο νέοι, «travel junkies», που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνουν τον έρωτά τους και μας συστήνουν νέα μέρη μέσα από τις ινσταγκραμικές τους αναρτήσεις.

546

Οι Στέφανη Ραζή και Πάνος Παπαδημητρίου, πριν από περίπου τρία χρόνια, παράτησαν ό,τι έκαναν μέχρι τότε και αποφάσισαν να γίνουν ευτυχισμένοι, με τον τρόπο που οι ίδιοι ερμηνεύουν την ευτυχία. Έκαναν τα ταξίδια, επάγγελμα. 

Από τις 25 του μήνα λοιπόν, θα τους βλέπουμε να ανταγωνίζονται άλλα ζευγάρια στο «Battle of the Couples», το οποίο και θα παρουσιάζει ο νικητής του ελληνικού «The Bachelor», Παναγιώτης Βασιλάκος. 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του καναλιού, το τηλεπαιχνίδι ή νέο ψυχαγωγικό show όπως αποκαλείται, αφορά σε δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια που συγκατοικούν σε μια πολυτελή βίλα και θα κληθούν να αναμετρηθούν μεταξύ τους, σε όλων των ειδών τις δοκιμασίες.

«Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν' αποδείξουν ότι είναι "δυνατοί" σε όλα τα επίπεδα. Στο Battle of the Couples, που έρχεται στον Alpha στις αρχές του 2021, πρωταγωνιστεί η δράση, ο ανταγωνισμός, η αγάπη, ο θυμός, η ζήλεια. Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη», γράφει συγκεκριμένα η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ. Λέτε να είναι οι «Island Escapers»;

Διαβάστε ΕΔΩ παλαιότερη συνέντευξη των "Island Escapers", που έδωσαν στην Avant-Garde.

9898090090

 

Loader