Στην αυτοβιογραφία του Harry αναμένεται να κοινοποιηθεί ο «ρατσιστής» της βασιλικής οικογένειας

Στην αυτοβιογραφία του Harry αναμένεται να κοινοποιηθεί ο «ρατσιστής» της βασιλικής οικογένειας

Έχει θέματα να λύσει το παλάτι

Χαμό -στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας κυρίως- είχε προκαλέσει η συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει οι Sussexes στην Oprah όπου και η Meghan δήλωσε ότι βίωσε ρατσισμό μέσα στη βασιλική οικογένεια και μάλιστα αυτό ήταν πιο έντονο από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Οι εικασίες έδιναν και έπαιρναν εκείνο το διάστημα και τώρα αναμένεται ότι το άτομο αυτό θα αποκαλύψει ο Harry μέσα από το βιβλίο του. 

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα The Sun αναφέρει ότι η βασιλική οικογένεια φοβάται για αυτή την αποκάλυψη παρόλο που ο Harry έχει ξεκαθαρίσει ότι ο ρατσισμός δεν προήλθε ούτε από την Βασίλισσα αλλά ούτε και από τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ >> Δώσανε στον πρίγκιπα Harry ένα μικρόφωνο και ακούστηκε αυτό

Λέγεται επίσης ότι ο Harry αφιερώνει ένα μεγάλο κομμάτι του βιβλίου στην μητέρα του Diana Και ότι ως συγγραφέας έχει λάβει προκαταβολή ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών απ’ τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House που θα το εκδώσει.

Με τον ίδιο εκδοτικό οίκο αξίζει να αναφερθεί ότι συνεργάστηκε η Meghan Markle για να κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο The Bench. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ >> Θεά γιαγιά στην Ελλάδα είπε στον Γκόρντον Ράμσεϊ ότι το φαί του είναι αλμυρό

«Γράφω αυτό το βιβλίο όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έχω γίνει», είχε δηλώσει για την πολυαναμενόμενη έκδοση πριν από λίγο καιρό ο Harry. 

 

Loader