Στην τελική ευθεία η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Στην τελική ευθεία η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Η υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο ηθοποιός

Στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε οποιαδήποτε πράξη βίας που του χρεώνεται στη δικογραφία αλλά και τις σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικο πρόσωπο

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την ετυμηγορία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δικαστές και ένορκοι διασκέπτονται προκειμένου να αποφασίσουν επί της ενοχής ή μη του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού σχετικά με τις τέσσερις καταγγελίες για βιασμούς κατά συρροή ανηλίκων και νεαρών ανδρών. Στη δικαστική αίθουσα βρίσκεται από το πρωί ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, όπως και ο αδελφός του Ιωάννης Λιγνάδης.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Έχει προηγηθεί η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου για τις τρεις από τις τέσσερις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από νεαρούς άνδρες για βιασμό τους ενώ ήταν ανήλικοι. «Τα θύματα του βιασμού δεν έχουν φύλο, καταγωγή και στάτους κοινωνικό. Ότι ο κατηγορούμενος ήταν αναγνωρίσιμος δεν αναιρεί την διάπραξη των εγκλημάτων. Τα συγκεκριμένα θύματα λόγω και της ανηλικότητας τους, της καταγωγής και της οικογενειακής τους κατάστασης ήταν ο εύκολος στόχος του κατηγορούμενου, καθώς του διασφάλιζαν τη σιγουριά ότι δεν θα αποκάλυπταν τι συνέβη. Η αναγνωρισιμότητα και η λάμψη του κατηγορούμενου δεν αναιρούν την ανάγκη για ικανοποίηση της σεξουαλικής του ορμής», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader