Στο διάστημα για τις ανάγκες κινηματογραφικής ταινίας

Στο διάστημα για τις ανάγκες κινηματογραφικής ταινίας

Για γυρίσματα πήγαν σε Διεθνή Διαστημικό Σταθμό η ηθοποιός Γιούλια Περεσίλντ και ο σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο.

Η ρωσίδα ηθοποιός Γιούλια Περεσίλντ και ο συμπατριώτης της σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο μετέβησαν στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για τις ανάγκες της 7ης Τέχνης, κλέβοντας την πρωτιά από τον Τομ Κρουζ! 

Στις δώδεκα το μεσημέρι της Τρίτης 05 Οκτωβρίου, ξεκίνησε από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν ένα επανδρωμένο σκάφος με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Αυτή την φορά όμως μέσα στο σκάφος δεν βρίσκονταν μόνο αστροναύτες ή κοσμοναύτες αλλά και οι δύο άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη. 

Πρόκειται για τον ρώσο σκηνοθέτη Κλιμ Σιπένκο και την ηθοποιό Γιούλια Περεσίλντ που θα γυρίσουν στον ISS ορισμένες σκηνές μίας ταινίας που έχει τίτλο «The Challenge». Ο ρώσος κοσμοναύτης Αντόν Σκαπλέροφ ανάμεσα στην ηθοποιό Γιούλια Περεσίλντ και τον σκηνοθέτη Κλιμ Σιπένκο που μετέβησαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να γυρίσουν σκηνές της ταινίας.

6212112
Η Γιούλια Περεσίλντ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό / Roscosmos/Handout via REUTERS Remaining Time-0:00 Fullscreen Mute

Στην ταινία η Περεσίλντ έχει τον ρόλο μίας χειρουργού που πηγαίνει στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να σώσει τη ζωή ενός κοσμοναύτη. Oπως έχει γίνει γνωστό ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός θα παραμείνουν στο ρωσικό τμήμα του διαστημικού σταθμού για 12 ημέρες. 

Εκείνος που ήθελε να γράψει πρώτος το όνομα του σε κινηματογραφικά γυρίσματα στο Διάστημα ήταν ο Τομ Κρουζ που έχει συμφωνήσει με την Space X, τη διαστημική εταιρεία του Eλον Μασκ, σε μια διαστημική αποστολή για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Oμως οι Ρώσοι αποδείχθηκαν πιο γρήγοροι… 

5656768787
klik.gr

Πηγή

Loader