Στο χριστουγεννιάτικο pop-up shop του Worldwide Buddies θα ψωνίσεις τα πιο cool παιδικά βιβλία

Στο χριστουγεννιάτικο pop-up shop του Worldwide Buddies θα ψωνίσεις τα πιο cool παιδικά βιβλία

Βιβλία που βοηθάνε τα παιδιά να γνωρίσουν διαφορετικές κουλτούρες και να αναπτύξουν ενσυναίσθηση

Οι πραγματικά χαρισματικές Εύη Τριανταφυλλίδου και Νεφέλη Μαλέκου, δημιουργοί του "Worldwide Buddies", δεν δημιουργούν απλώς βιβλία για παιδιά, αλλά ανοίγουν έναν συναρπαστικό κόσμο γι' αυτά, που εκτός από τη φαντασία τους, καλλιεργούν και την ενσυναίσθησή τους. Τώρα, μπορείς να βρεις την υπέροχη δουλειά τους στο νέο τους pop-up shop που μόλις άνοιξε.

Το Worldwide Buddies δημιουργεί παιδικά βιβλία και παιχνίδια, με σκοπό να ανακαλύψουν τα παιδιά τον πλούσιο μας κόσμο, να γνωρίσουν καινούριες κουλτούρες, να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα και να γίνουν πιο δεκτικοί.

worldwidebuddies

Η συλλογή περιλαμβάνει πολύχρωμα βιβλία, διασκεδαστικά παιχνίδια, αξιολάτρευτα αρκουδάκια, μαγευτικά πακέτα δώρων και όχι μόνο. Όλα είναι σχεδιασμένα για μπόλικο παιχνίδι, για να ενισχύσουν τη φαντασία των μικρών μας φίλων, και φυσικά, για να τους ενθαρρύνουν να κάνουν φιλαράκια απο όλες τις μεριές του πλανήτη!

Μπορείς να επισκεφτείς το ολοκαίνουργιο pop-up shop του και να ψωνίσεις ξεχωριστά Χριστουγεννιάτικα δώρα, από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, στο ισόγειο του Mall of Cyprus, δίπλα από το Starbucks.

worldwide buddies

Σημείωσε ότι τα προϊόντα του Worldwide Buddies είναι διαθέσιμα στα αεροδρόμια της Κύπρου και της Ελλάδας και σε διάφορα πολυκαταστήματα στην Αμερική, όπως το Nordstrom.

To τελευταίο του βιβλίο με τίτλο “The Book of Cultures” είχε συγκεντρώσει πάνω από $160,000 σε προπαραγγελίες μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter και είναι μέχρι σήμερα μέσα στα 10 πιο δημοφιλή παιδικά βιβλία που έχουν περάσει από την πλατφόρμα.

Επίσης, το βιβλίο αυτό έχει εκδοθεί και διατίθεται στην Ασία μέσω της Penguin Random House.

worwidebuddies

Μπορείς να μάθεις καλύτερα την Εύη και τη Νεφέλη μέσα από τη συνέντευξή τους ΕΔΩ  

Φωτογραφίες της Εύης και της Νεφέλης: Μάριος Ιωσηφίδης 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα: www.worldwidebuddies.com

 

Loader