Stranger Things: Tα επεισόδια του τελευταίου κύκλου θα είναι μικρότερα σε διάρκεια

Stranger Things: Tα επεισόδια του τελευταίου κύκλου θα είναι μικρότερα σε διάρκεια

Όσα αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς

Τα τελευταία δύο επεισόδια του 4ου κύκλου του Stranger Things «έριξαν» το Netflix σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Αυτό που περιμένουν οι fans της σειράς με μεγάλη ανυπομονησία, είναι ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος που θα είναι άκρως ανατρεπτικός.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Happy Sad Confused» που παρουσιάστηκε από τον Josh Horowitz, οι δημιουργοί της σειράς, οι Duffer Brothers, μίλησαν για όλα και αναφέρθηκαν σε αρκετά spoiler που αφορούν το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν του «Stranger Things». Αναφέρθηκαν στους θανάτους των χαρακτήρων που είδαμε σε αυτά τα δύο επεισόδια, σε ένα φιλί που ήταν αυτοσχεδιασμός, αλλά και το τι να πρέπει να περιμένουμε από την πέμπτη σεζόν της σειράς.

Το δίδυμο των δημιουργών υποστηρίζει πως τα επεισόδια της πέμπτης σεζόν δεν θα πρέπει να περιμένουμε να είναι τόσο μεγάλα. Ωστόσο, από αυτό εξαιρούν το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν και το φινάλε της σειράς, που θέλουν να έχουν μεγάλη διάρκεια.

Όπως υποστηρίζει ο Matt: «Είναι πιο πιθανό να κάνουμε αυτό που κάναμε εδώ, δηλαδή να έχουμε απλώς ένα επεισόδιο δυόμιση ωρών».

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Ο Matt εξήγησε, μάλιστα, γιατί τα επεισόδια της 4ης σεζόν του «Stranger Things» ήταν τόσο μεγάλα σε διάρκεια. Όπως είπε: «Ο μόνος λόγος που δεν περιμένουμε να είναι τόσο μεγάλα είναι επειδή τυπικά, αν το κοιτάξεις, είναι σχεδόν δύο ώρες από  το “χτίσιμο” μέχρι τα παιδιά μας να παρασυρθούν πραγματικά σε ένα υπερφυσικό μυστήριο. Τους γνωρίζεις, τους βλέπεις τη ζωή τους, τους βλέπεις να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στο γυμνάσιο. Ο Steve προσπαθεί να βγει ένα ραντεβού, με όλα αυτά. Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί προφανώς στα δύο πρώτα επεισόδια. Για πρώτη φορά, δεν ολοκληρώνουμε τα πράγματα στο τέλος του τέταρτου επεισοδίου»

Σε ό,τι αφορά τον ρυθμό της επερχόμενης σεζόν, αλλά και την ταχύτητα των εξελίξεων, ο Matt υποστηρίζει ότι «θα κινείται γρήγορα», αν και δεν είναι σίγουροι αν «θα κινείται με 100 μίλια την ώρα».

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader