Συνεχίζονται οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες

Συνεχίζονται οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες

Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός το σαββατοκυρίακο

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα (25/11) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά και στα νότια παράλια, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα είναι ταραγμένη και παροδικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Πηγή: offsite.cy

Loader